Sport

Dan Petrescu, resemnat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Ei sunt favoriți. Am alergat după trei iepuri și n-am prins niciunul”. Video

Dan Petrescu este resemnat înaintea partidei CFR-ului cu Sepsi. Antrenorul ardelenilor îi vede pe covăsneni favoriți la câștigarea partidei.
19.05.2023 | 17:10
Dan Petrescu resemnat inainte de Sepsi  CFR Cluj Ei sunt favoriti Am alergat dupa trei iepuri si nam prins niciunul Video
Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are nevoie de victorie în partida cu Sepsi pentru a rămâne la distanță de Universitatea Craiova, principala urmăritoare pentru locul 3, ultimul care asigură prezența în cupele europene. Totuși, situația din acest final de sezon nu-i dă speranțe lui Dan Petrescu. La conferința de presă premergătoare partidei de la Sf. Gheorghe, „Bursucul” a vorbit despre situația grea a campioanei României.

Dan Petrescu, resemnat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Ne doream altceva”

CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Ardelenii sunt la două puncte în fața celor de la Universitatea Craiova și la patru în fața Rapidului și au nevoie de victorie contra covăsnenilor pentru a rămâne în față.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, CFR Cluj are de luat o revanșă în fața formației lui Cristiano Bergodi, după eliminarea categorică din Cupa României Betano, scor 0-3. Totuși, Dan Petrescu nu pare motivat înaintea meciului. „Bursucul” a vorbit despre degringolada din cadrul clubului.

„Nu e o situație prea bună pentru CFR, e prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are șanse matematice la titlu, cu două etape înainte de final. Ne doream altceva, dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în acest an. Am citit că se plângeau cei de la Roma că au jucat 55 de meciuri în acest sezon și au multe accidentări.

ADVERTISEMENT

Noi nu avem lotul Romei și am jucat 60 de meciuri. Cred că ăsta a fost principalul motiv, am alergat după trei iepuri și n-am prins niciunul. Am avut ghinioane cu accidentările”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei.

Dan Petrescu o vede favorită pe Sepsi în meciul cu CFR Cluj: „Asta e realitatea. Sunt probleme interne”

În meciul tur din play-off, CFR Cluj s-a impus cu 2-1. Meciul din Gruia a fost dominat în totalitate de ardeleni, însă situația arată diferit înaintea returului. Dan Petrescu a precizat că Sepsi este favorită în misiunea de a obține cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

„E posibil să avem patru copii mâine în teren, sub 21 de ani, plus Yeboah. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent. Asta e realitatea lotului în momentul de față, sunt probleme interne.

În opinia mea, cei de la Sepsi sunt favoriți, la felul cum se prezintă lucrurile. Sunt convins că vor băga toți jucătorii înainte de Cupă, au entuziasm, joacă pe prime mari. Noi n-avem nici moral, nici spirit și nici jucători. E cea mai rea perioadă din mandatul meu la CFR”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a vorbit despre viitorul la CFR Cluj: „Încă nu ne-am întâlnit”

Neluțu Varga a exclus varianta revenirii lui Marius Șumudică la CFR Cluj. În exclusivitate pentru FANATIK, patronul lui CFR Cluj l-a criticat dur pe antrenorul lui Al-Raed și a mărturisit că CFR Cluj va continua cu Dan Petrescu.

„N-am primit nicio ofertă, dar dacă aș pleca de la CFR aș pleca numai în străinătate. Cu mine n-a vorbit nimic patronul până acum, încă nu ne-am întâlnit. Cred că la finalul sezonului ne vom întâlni, poate că a fost foarte ocupat, nu știu.

Dânsul poate să facă ce vrea, e patron. Cu mine sau fără mine, cu patronul actual sau cu alt patron, clubul va merge să câștige, are ceva în ADN. Ne-am obișnuit pe primul loc, și fanii vor mai mult și îi înțelegem”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT