Fotbal intern

Dan Petrescu s-a baricadat în casă de teama coronavirusului: „Nu vrea să mai vadă pe nimeni!”

26.03.2020 | 20:58
Dan Petrescu sa baricadat in casa de teama coronavirusului Nu vrea sa mai vada pe nimeni
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a vorbit despre cum își desfășoară activitatea sportivă la domiciliu și a mărturisit că Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, s-a baricadat în casă, pentru a fi precaut privind pandemia de coronavirus, conform digisport.ro.

Dan Petrescu s-a baricadat în casă de teama coronavirusului

Ciprian Deac se află în izolare la domiciliu și a vorbit despre regulile pe care și le-a impus de când campionatul României a fost întrerupt, iar fotbalistul campioanei României a dezvăluit că Dan Petrescu s-a baricadad în casă

ADVERTISEMENT

„Nu am vorbit deloc cu dânsul. Din câte am înțeles, s-a baricadat, nu vrea să mai vadă pe nimeni. E foarte bine să fim precauți. Ne-au trimis la fiecare câte un program, o să-l respectăm.

Echipa mai bine pregătită fizic va avea câștig de cauză. E o luptă foarte importantă cu mine ca să încerc să mă mențin la aceeași greutate”, a spus Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu crede că se va mai relua campionatul din cauza vitezei și numărului mare de persoane infectate cu coronavirus: 

„Nu am întrerupt de tot sportul”

Ciprian Deac a continuat și a menționat că nu a întrerupt antrenamentele, acesta făcând exerciții fizice în casă: „Cred că fiecare dintre noi mai face mișcare acasă, nu am întrerupt de tot sportul.

ADVERTISEMENT

Cred că undeva la două sau trei săptămâni, depinde de organismul fiecărui jucător. Undeva la două săptămâni cred că ar fi suficient”.

Eu sunt mai realist de fel și nu cred că în următoarele două luni se vor putea disputa meciuri în România, așa cred eu.

ADVERTISEMENT

Logic ar fi să avem două luni de pregătire pentru a pune pe picioare echipa, în principiu două săptămâni ar fi prea puține pentru a reveni. Le-am dat jucătorilor un program individual, dar e dificil pentru ei”.

„Sunt unii jucători care vor să plece la familii, noi nu le dăm voie să plece, dar nici noi nu avem cum să-i ținem departe de familie, iar acum cel mai important este viața decât fotbalul”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT