Sport

Dan Petrescu s-a certat cu un spectator după CFR Cluj – Maribor 1-0: ”Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea”

La finalul meciului CFR Cluj - Maribor 1-0, care a adus calificarea ardelenilor în grupele Conference League, Dan Petrescu a avut un conflict cu un spectator.
25.08.2022 | 23:30
Dan Petrescu sa certat cu un spectator dupa CFR Cluj  Maribor 10 Si dupa 10 ani voi fi contestat asta este recunoasterea
La finalul meciului CFR Cluj - Maribor 1-0, care a adus calificarea ardelenilor în grupele Conference League, Dan Petrescu a avut un conflict cu un spectator. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României a mers mai departe în urma unui gol fabulos marcat de Lovro Cvek în finalul întâlnirii.

Un spectator l-a scor din sărite pe Dan Petrescu la CFR Cluj – Maribor 1-0

Imediat după încheierea partidei CFR Cluj – Maribor 1-0, Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă la adresa unui spectator și i-a făcut semn să tacă din gură. La conferința de presă, tehnicianul a dezvăluit că acea persoană l-a scos din sărite în timpul jocului pentru că i-a dat indicații tot timpul.

ADVERTISEMENT

”Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva. În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea.

Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea. Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Petrescu vrea puncte în grupe

Antrenorul campioanei României consideră că această calificare este pe deplin meritată, însă în aceeași măsură îi obligă pe jucătorii de la CFR Cluj să facă puncte în faza grupelor Conference League.

”Eu cred că victoria e meritată. Nu țin minte nicio ocazie a lor. Jefte a avut două mari, Yeboah a dat bară. Victorie meritată. Normal că eram cu gândul la prelungiri. Cât puteam să mai avem ghinioane? Am văzut că și Craiova acum… antrenorul nu e bun acum că au ratat penalty-uri. Așa am fost și eu cu Pyunik.

ADVERTISEMENT

Vreau să felicit jucătorii mei, au făcut un meci excelent, s-au dăruit. Noi am jucat doar cu campioane, chiar dacă din Belarus și din Slovenia. Acum ne obligă să facem ceva puncte în grupe și să fim atenți la meciul următor, duminică, pentru că vine o echipă foarte bună aici”, a continuat el.

Dezamăgit de eliminarea Universității Craiova

Dan Petrescu a ținut să o felicite pe FCSB pentru calificare, însă s-a arătat dezamăgit de faptul că Universitatea Craiova nu a reușit și ea să ajungă în grupe: ”N-avem nicio înfrângere în Europa. Avem trei victorii, cinci egaluri. Îi felicit pe băieți, bravo lor! Patru ani la rând au mers pe grupe. Nu cred că mai urmează vreo echipă care să reușească așa.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru FCSB, îmi pare rău pentru Craiova. Era bine pentru fotbalul românesc să avem trei echipe pentru că ar fi crescut cota fotbalului românesc și a jucătorilor. Poate două echipe sunt prea puține, cred că merita și Craiova”.

Cvek, încrezător că CFR Cluj va face o figură frumoasă în grupe

Mijlocașul Lovro Cvek, autorul unui gol minunat care a adus calificarea CFR-ului în grupele Conference League, era în extaz la finalul întâlnirii: ”Da, cred că este cel mai important gol din cariera mea. Cred că meritam să câştigăm, ne-am creat multe şanse, am reuşit să ne calificăm şi acum suntem toţi fericiţi.

Sunt fericit pentru echipă, nu pentru mine. Am înscris un gol important şi asta e important pentru echipă, nu neapărat pentru mine. Sunt foarte fericit că vom juca în grupe.

Voi fi pentru a treia oară consecutiv în grupele cupelor europene şi sunt fericit pentru asta. Nu contează ce adversar vom întâlni acolo, noi vom fi pregătiţi şi mergem să jucăm”.

ADVERTISEMENT