Sport

Dan Petrescu s-a enervat după ce LPF a amânat meciul Farul – FCSB: „E incredibil! S-a creat un precedent!”

Etapa a 13-a a Ligii I, aflată în plină desfășurare, a fost ciuntită, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a acceptat cererea celor de la FCSB de amânare a meciului cu Farul, de la Ovidiu, din cauza problemelor din lot.
24.10.2021 | 20:03
Dan Petrescu sa enervat dupa ce LPF a amanat meciul Farul  FCSB E incredibil Sa creat un precedent
Dan Petrescu va cere și el amânarea meciurilor când va avea accidentați
ADVERTISEMENT

Confruntarea trebuia să aibă loc azi, de la ora 20.30, dar a fost mutată pe 4 noiembrie, de la ora 17.30. acest lucru l-a nemulțumit pe antrenorul liderului Ligii I, Dan Petrescu. „E un caz incredibil. S-a creat un precedent.

CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri mai ales acum doi ani când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Aveam nevoie de amânare, dar nu interesa pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se teme că decizia de amânare va crea probleme în continuare

Mi se pare aiurea să suspenzi un meci pentru jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru Covid, nu pentru jucători accidentați. E o decizie care va crea probleme în continuare. Cred că și eu, dacă voi avea accidentați, voi cere și eu…

Eu când am venit la echipă erau foarte mulți accidentați. Puteam să cer și eu amânarea, dar n-am putut. Dacă ai numai cazuri de Covid și nu ai 13 jucători mi se pare corect, dar dacă ai alți accidentați nu cred că e corect”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se așteaptă la un meci pe viață și pe moarte

CFR Cluj primește luni, de la ora 20.30, replica celor de la Sepsi. La prima vedere, pare un meci accesibil pentru gruparea din Gruia, în condițiile în care adversara ocupă locul 14 în Liga I, cu o singură victorie și șapte remize în 12 meciuri.

Cu toate acestea, Dan Petrescu se așteaptă la un meci încrâncenat. „Va fi un război, meci pe viață și pe moarte. Cine va greși primul va pierde. Ei au nevoie de victorie, noi avem nevoie de victorie. Va fi la limită, poate, rezultatul”, anunță Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

FCSB are doar nouă jucători de câmp și doi portari apți

Dacă meciul cu Farul a fost amânat, încă nu se știe care este situația partidei de miercuri, pe care FCSB ar terbui s-o dispute împotriva celor de la FC Voluntari, în optimile de finală ale Cupei României, de la ora 21.00.

În acest moment, echipa roș-albastră are la dispoziție doar nouă jucători de câmp și doi portari, deoarece are opt jucători infectați cu COVID-19 și șase accidentați. Conform regulamentului, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

ADVERTISEMENT

Se joacă sau nu se joacă meciul FCSB – FC Voluntari?

Altfel spus, FCSB riscă să fie exclusă din competiție la „masa verde”. Numai că Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a făcut o declarație surprinzătoare după meciul cu FC Argeș din etapa a 13-a, pierdut de echipa sa cu 2-0.

Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm”, a spus tehnicianul.

(P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,02 este cota pentru „Se califică FC Voluntari”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT