Sport

Dan Petrescu s-a transformat în avocatul rivalilor de la FCSB: „Nu este corect să piardă la masa verde!”

Dan Petrescu și-a schimbat discursul la finalul meciului cu Sepsi și susține că ar trebui să se găsească o altă soluție decât înfrângerea la "masa verde" a FCSB-ului în meciul de Cupă cu Voluntari.
26.10.2021 | 09:55
Dan Petrescu sa transformat in avocatul rivalilor de la FCSB Nu este corect sa piarda la masa verde
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 confruntarea cu Sepsi și își consolidează primul loc în Liga 1. Ardelenii s-au desprins la 8 puncte față de Universitatea Craiova și 9 de rivalii de la FCSB, care au un meci mai puțin câștigat.

Dan Petrescu şi-a schimbat discursul faţă de FCSB!

Înaintea meciului cu Sepsi, Dan Petrescu a criticat decizia de amânare a meciului dintre FCSB și Farul, susținând că asta va crea un precedent, în condițiile în care roș-albaștrii au probleme și cu accidentările, nu doar COVID:

ADVERTISEMENT

“E un caz incredibil. Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune.

Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni. Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare”, a spus Petrescu sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Le-a luat apărarea rivalilor: “Nu este corect să piardă la masa verde!”

Două zile mai târziu, după succesul în faţa celor de la Sepsi, Dan Petrescu s-a transformat în avocatul celor de la FCSB în cazul meciului de Cupă cu Voluntari, care nu se mai poate disputa miercuri în Cupa României din cauza faptului că roş-albaştrii nu au minimum 13 jucători apţi:

“Pe mine nu m-a întrebat nimeni de amânarea meciului cu Voluntari pentru o zi. Dar avem şi noi de jucat în Conference League, joi, deci era clar că meciul din Liga 1 trebuie să se joace sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Oricum, eu nu sunt de acord ca FCSB sau orice altă echipă să piardă cu 0-3. Victoria la masa verde nu este o soluţie. Trebuie să se găsească altele, nu ştiu, repgrogramarea sau altele. 

Dar nu este bine ca meciurile să fie decise la masa verde. Noi jucăm împotriva celor de la Voluntari în weekend. Ei, în loc să vină după un meci cu FCSB, au toată săptămâna la dispoziţie să pregătească meciul”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

FCSB va pierde cu 0-3 meciul cu Voluntari! „Roş-albaştrii” nu au 13 jucători apţi

FCSB nu poate să se prezinte la meciul din optimile Cupei României împotriva celor de la FC Voluntari pentru că nu are 13 jucători apţi pentru confruntarea programată miercuri. Roş-albaştrii au în continuare mari probleme cu focarul COVID, dar şi cu accidentările.

Conform regulamentului, FCSB va pierde cu 0-3 pentru că regulamentul FRF nu permite ca niciun meci din Cupa României să fie reprogramat.

Roş-albaştrii au parte şi de veşti bune. Din informaţiile FANATIK, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu și Cătălin Straton au revenit la antrenamente după ce şi-au încheiat perioada de izolare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT