Fotbal international

Dan Petrescu, suspendare imensă în China pentru atacuri repetate la adresa arbitrilor. Vine la CFR?!

30.10.2018 | 15:07
Dan Petrescu suspendare imensa in China pentru atacuri repetate la adresa arbitrilor Vine la CFR

Dan Petrescu este urmărit de ghinion în China. Cu 3 etape înainte de finalul campionatului, echipa pe care o antrenează, Guizhou Zhicheng, se află pe ultimul loc în Superliga, la 7 puncte distanță de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Nu este singura problemă a tehnicianului român, care a fost sancționat dur pentru atacuri repetate la adresa arbitrilor din China. Pentru gesturile sale, Dan Petrescu a primit 7 etape de suspendare.

Oficialii lui Guizhou Zhicheng i-au stabilit lui Dan Petrescu obiectivul se a salva echipa de la retrogradare în momentul în care acesta a semnat cu gruparea chineză, însă Superliga s-a dovedit a fi o pălărie mult prea mare pentru tehnicianul român până în acest moment. Petrescu nu a reușit să aibă rezultate constante la echipă, care se află în continuare pe ultima poziție în clasament. Patronii chinezi l-au asigurat că nu îl vor demite dacă nu își va îndeplini obiectivul la finalul sezonului, însă aceștia s-ar putea răzgândi după ce “Bursucul” a avut ieșiri necontrolate la adresa arbitrilor în repetate rânduri.

Dan Petrescu a fost suspendat 7 etape în China. Vine la CFR Cluj?!

Dan Petrescu nu a scăpat de obiceiul de a protesta față de deciziile arbitrilor, după ce și în Liga 1 Betano a avut des astfel de episoade. În cele din urmă, chinezii nu au mai suportat comportamentul celui poreclit de Gigi Becali “Dan Penalty”. Oficialii lui Guizhou Zhicheng au luat decizia de a-l suspenda 7 etape pentru atacurile repetate la adresa cavalerilor fluierului din China.

Guizhou Zhicheng a fost învinsă cu scorul de 3-0 de echipa lui Fabio Cannavaro, în runda cu numărul 26 din campionatul Chinei. Trupa lui Dan Petrescu este condamnată să câștige toate cele 3 meciuri pe care le mai are de disputat până la finalul sezonului, însă nici în acest caz nu este sigură de salvarea de la retrogradare. Contracandidatele ar trebui să facă pași greșiți pentru ca Dan Petrescu să rămână în prima ligă. În aceste condiții, “Bursucul” ar putea reveni pe banca CFR-ului, care, deși este lider în Liga 1 Betano, nu prestează un joc de calitate.

Tags: