Scandal cu Petrescu: ”Du-te, bă, în China! Să vină Miriuţă!”

EXCLUSIV
Cristi Coste    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
11/04/2018, 11:36
Scandal cu Petrescu: ”Du-te, bă, în China! Să vină Miriuţă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Remiza înregistrată de CFR Cluj cu Astra, scor 1-1, a fost digerată cu greu de ultraşii din galeria echipei din Gruia. Aceştia s-au certat la finalul partidei cu Dan Petrescu şi i-au cerut “Bursucului” demisia. Fostul internaţional a vorbit după acest joc şi despre reacţia propriilor fani. “Nu vreau să comentez prea mult pe tema acestui subiect. Au şi fanii antrenorii lor favoriţi. Eu sunt la Cluj să muncesc şi cred că am făcut-o bine până acum”, a spus Petrescu.

Unul dintre numele la care făcea referire “Bursucul” este Vasile Miriuţă. “Lasă-ne, bă şi du-te în China! Să vină Miriuţă”, i-au strigat fanii din spatele băncii de rezerve. Fostul antrenor al echipei din Gruia este văzut în ultimul timp din ce în ce mai des prin Cluj, iar o parte dintre fanii CFR-ului îl vor pe acesta din nou pe banca tehnică a echipei CFR. Însă şansele ca lucrul respectiv să se realizeze sunt destul de mici. În cazul în care Dan Petrescu va pleca la vară, Edi Iordănescu este principalul favorit pentru înlocuirea fostului internaţional, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE. (vezi detalii)

Nu e prima dată când fanii îi cer demisia lui Petrescu

Suporterii formaţiei CFR Cluj i-au mai cerut demisia lui Dan Petrescu pe parcursul acestui sezon. Şi anul trecut ultraşii au intrat în conflict cu antrenorul în vârstă de 50 de ani după remiza de pe teren propriu dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, 0-0. “Sunt dezamăgit de rezultat şi de faptul că nu am jucat bine, dar sunt dezamăgit şi de public.

O echipă care e pe primul loc trebuie să fie încurajată, nu cum a fost azi. Am fi vrut mai multă susţinere, parcă cineva avea ceva cu noi, m-a deranjat atitudinea spectatorilor. Unii dintre ei cred că sunt şi plătiţi. Credeţi că eu nu vreau să câştig? Nu înţeleg ce îi nemulţumeşte pe fani, deoarece suntem pe primul loc”, a comentat “Bursucul” la vremea respectivă.

Închide ×