Sport

Dan Petrescu se gândește la CFR Cluj: „Cu siguranță mă voi întoarce! Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine”

Dan Petrescu a vorbit despre perioada petrecută la CFR Cluj.
18.08.2021 | 20:15
Dan Petrescu se gandeste la CFR Cluj Cu siguranta ma voi intoarce Cred ca siau dat seama ca au gresit fata de mine
Dan Petrescu, se gândește la CFR Cluj: „Cu siguranță mă voi întoarce! Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al campioanei României a rememorat momentele frumoase petrecute la CFR Cluj, dar i-a și înțepat pe șefii clubului, despre care a spus că și-au dat seama că au greșit față de el.

Dan Petrescu este sigur că se va întoarce la CFR Cluj și nu crede că este un antrenor atât de scump, precum s-a zvonit de-a lungul timpului, spunând că își face doar meseria.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se gândește să revină la CFR Cluj

Dan Petrescu a recnoscut că se gândește la perioada petrecută la CFR Cluj, dar și la o revenire în viitor la campioana României, declarație care vine într-un context în care la echipă sunt probleme mari între jucători și antrenorul Marius Șumudică, dezvăluire făcută în exclusivitate de FANATIK.

Eliminarea din preliminariile Champions League, dar și umilința de la Belgrad, cu Steaua Roșie, scor 0-4, au făcut ca apele să fie agitate la CFR, deși echipa se află pe primul loc în campionat, cu 5 victorii din tot atâtea posibile.

ADVERTISEMENT

„Acum vreo patru ani terminasem contractul în Dubai. Patronul de la CFR Cluj care era nou m-a rugat dacă pot să îl ajut să merg acolo. El era patron nou, prima oară în fotbal, și avea ambiții mari.

Cred că am făcut un lucru excelent să merg la CFR Cluj, să câștig trei campionate jumate și să aduc CFR în Europa în zone care vor fi greu de ajuns în viitor.

ADVERTISEMENT

Am ajuns să jucăm de la egal la egal cu Sevilla. Numai datorită arbitrului și regulamentului am fost eliminați. Cred că puteam să câștigăm Europa League.

Și cu Celtic, și cu Rennes, cu Lazio, echipe mari, de care, în momentul de față și în viitor, nu ne mai putem apropia pentru că nu avem bani să investim”, a început Dan Petrescu să povestească într-un interviu cu Sorin Constantinescu.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță mă voi întoarce la Cluj!”

Dan Petrescu a continuat și nu a ascuns faptul că își dorește ca în viitor să se întoarcă la echipă, atrăgând atenția și asupra problemelor apărute după plecarea lui:

După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulți oameni geloși.

Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simțit că nu mai trebuie să stau. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine”.

„Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe.

Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo!”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT