Sport

Dan Petrescu se plânge și înainte de CFR Cluj – U Craiova: ”Mi-e greu să pregătesc un meci într-o singură zi”. Video

În etapa a 10-a din SuperLiga se joacă derby-ul CFR Cluj - U Craiova, iar Dan Petrescu se plânge în continuare de programul încărcat.
10.09.2022 | 18:27
Dan Petrescu se plange si inainte de CFR Cluj  U Craiova Mie greu sa pregatesc un meci intro singura zi Video
În etapa a 10-a din SuperLiga se joacă derby-ul CFR Cluj - U Craiova, iar Dan Petrescu se plânge în continuare de programul încărcat. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României vine după o remiză scoasă în extremis pe terenul lui Ballkani, în prima etapă a grupelor Conference League, și acuză o stare de oboseală.

Programul încărcat, principalul dușman pentru Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – U Craiova

Veșnic nemulțumit de câte ceva, Dan Petrescu a răbufnit și înaintea partidei CFR Cluj – U Craiova, care se va disputa duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30, acuzând programul extrem de încărcat al echipei sale și faptul că nu are timp să pregătească jocurile așa cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

”Normal că e foarte greu pentru noi, dar ne-am obişnuit. E al 19-lea meci în două luni. Nu ştiu dacă mai are cineva 19 meciuri în două luni. Dacă nu se amânau meciurile alea două, nu ştiu ce făceam. Mi se pare exagerat să joci aşa mult. Aveam 21 de meciuri în două luni.

Cei de la Craiova au simţit şi ei pe pielea lor. Din păcate pentru ei şi pentru fotbalul românesc au ieşit din Europa. În momentul când suntem în Europa va fi greu să mergem pe două fronturi. Mi-e şi greu să pregătim meciul. Drumul a fost lung. Noi ne odihnim mai mult, ne refacem.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să pregătesc un meci într-o singură zi. Cei de la Craiova au avut o săptămână, e clar că s-au pregătit mai bine şi s-au odihnit. Posibil să schimbăm iar toată echipa. Vreau să îi văd la antrenament, să văd cum se simt”, a declarat Petrescu, în conferința de presă premergătoare întâlnirii.

Petrescu așteaptă un meci cu intensitate

După ce a fost lăudat de Mirel Rădoi pentru munca depusă la CFR Cluj, tehnicianul campioanei României i-a răspuns cu aceeași monedă și este de părere că acesta va face din Universitatea Craiova o contracandidată serioasă la titlu.

ADVERTISEMENT

”Sunt convins că Mirel are ambiţii mari, a fost antrenorul echipei naţionale. Sigur vrea să ia campionatul şi Cupa României. Cred că ăsta va fi obectivul lui, altfel nu cred că se ducea la Craiova. Echipa arată bine, meciul cu Farul au început rău, dar au arătat forţă.

Meciul cu Craiova va fi un meci de Europa. Toate meciurile cu ei au fost cu intensitate maximă. E bine că jucăm acasă două meciuri. Înainte de pauză jucăm în deplasare. A schimbat sistemul cu trei fundaşi centrali, au un lot foarte numeros, foarte puternic. Au rămas pe două fronturi”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT

După remiza smulsă in extremis în Kosovo cu Ballkani, o parte a suporterilor formației CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, nemulțumiți de rezultate, dar în mod special de jocul pragmatic al echipei.

ADVERTISEMENT