Sport

Dan Petrescu se simte nedreptățit înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB: ”Într-un campionat normal era greu să mai revină”. Video

Dan Petrescu a vorbit despre partida CFR Cluj - FCSB și consideră că ”roș-albaștrii” erau scoși din calculele la titlu dacă nu exista regula înjumătățirii punctelor.
04.02.2023 | 16:43
Dan Petrescu se simte nedreptatit inainte de derbyul CFR Cluj  FCSB Intrun campionat normal era greu sa mai revina Video
Dan Petrescu a vorbit despre partida CFR Cluj - FCSB și consideră că ”roș-albaștrii” erau scoși din calculele la titlu dacă nu exista regula înjumătățirii punctelor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Gruia va fi condusă la centru de Sebastian Colțescu, scos de pe lista FIFA, cu care ambele echipe au obținut doar victorii în acest sezon.

Ce așteaptă Dan Petrescu de la meciul CFR Cluj – FCSB

În conferința de presă premergătoare derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 24-a din SuperLiga, care se va disputa duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, Dan Petrescu s-a arătat încă o dată nemulțumit de sistemul în care se desfășoară campionatul intern.

ADVERTISEMENT

”Ne dorim cu toții victoria și sperăm să facem un meci bun. Malele e accidentat, în rest să vedem dacă Manea va putea să facă antrenament astăzi. Dacă va putea, atunci va juca mâine. La ei nu vor fi Dawa și Florinel Coman, dar au un lot valoros, cu dubluri pe posturi, așa că nu contează aceste absențe.

Omrani este aici, deci va fi în lot, la fel și Edjouma, dar nu știu dacă vor fi titulari. Mă tem de toată echipa. Într-o zi bună FCSB poate bate pe oricine din Europa, nu doar din România. Nu e treaba mea dacă Pintilii e pe bancă sau nu.

ADVERTISEMENT

Dacă era un campionat normal era greu ca FCSB să mai revină, dar noi avem un campiont unic în lume și orice se poate întâmpla. FCSB are perioade când fac face multe puncte și perioade când nu câștigă. Sper să avem un arbitraj bun”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu ar fi vrut ca SuperLiga să fie în pauză

Tehnicianul campioanei României consideră că meciul cu FCSB nu va decide nimic în lupta la titlu, deoarece bătălia adevărată se va da în play-off, și a afirmat că nu știe cum a putut să plece Roger de la echipă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”Nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta, ninge, se dă zăpada, ninge din nou, e ger, dar dacă trebuie jucăm… Fotbalul e imprevizibil, dar din cauza acestui sistem care nu ajută pe nimeni, orice se întâmplă mâine nu contează.

Urmează să se înjumătățească punctele. E meci important mereu, dar nu se va decide nimic mâine, deși poate la final tot noi cu FCSB ne vom bate la titlu.

ADVERTISEMENT

De câte ori se fac liste în față se scoate cine nu e, nu cine e. Spun de 5 ani să se mărească lista jucătorilor și numărul celor prezenți pe bancă. Noi jucăm 65 de meciuri în acest sezon și e foarte greu să facem față cu jucătorii pe care îi avem pe 3 fronturi. Astea sunt lucruri pe care ar trebui să le schimbăm.

Roger nu știu cum a plecat, el vrea să rămână, să joace, chiar nu știu. Nu știu ce clauze sunt acum prin contracte. Eu vreau ca jucătorii să vină să joace. Otele a semnat cu noi, mi l-aș dori cât mai repede, dar nu pot să negociez eu”, a încheiat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT