Dan Petrescu se teme că rămâne fără Manea: “Poate juca oriunde”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/03/2018, 09:37
Dan Petrescu se teme că rămâne fără Manea: “Poate juca oriunde”

În cazul în care Manea va fi transferat de la CFR Cluj, Dan Petrescu spune că îi va fi destul de greu să-l înlocuiască pe jucătorul crescut de Gheorghe Hagi. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre posibilitatea ca fundaşul său să meargă la AS Roma:

“Eu cred că Manea ar putea să joace oriunde acum. A jucat foarte bine la echipa naţională cu Suedia, într-un meci foarte greu. El a făcut un sezon excelent până acum şi ne-a ajutat foarte mult. Are doar 20 de ani. Poate juca oriunde.

“Nu va fi uşor să-l înlocuim”

Cei de acolo ştiu mai bine dacă îl vor sau dacă l-au monitorizat. Sunt convins că agentul lui are relaţii cu cei de la Roma, pentru că ştiu că şi antrenorul a fost pus chiar de el. Sperăm cu toţii că într-o zi va ajunge acolo. Pentru noi nu va fi uşor să-l înlocuim”, a spus Dan Petrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Probleme cu naturalizarea lui Virgil Postolachi! “N-am depus încă jurământul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×