Fotbal intern

Dan Petrescu se teme de ce îl așteaptă sezonul viitor în cupele europene: ”La ghinionul nostru de anul trecut…”. Video

19.06.2020 | 15:46
Dan Petrescu se teme de ce il asteapta sezonul viitor in cupele europene La ghinionul nostru de anul trecut Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, se teme de ce îl așteaptă sezonul viitor în cupele europene, acolo unde partidele din preliminarii se vor disputa într-o singură manșă.

CFR Cluj a învins etapa trecut FCSB și s-a distanțat la șapte puncte în clasament. Cu acest succes, ardelenii au făcut un pas uriaș spre câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

Câtigătoarea campionatului va intra în primul tur preliminar al Champions League, la doar o săptămână după încheierea sezonului intern, și va disputa patru faze pentru a accede în grupe.

De ce se teme Dan Petrescu de cupele europene

Într-o conferință de presă suținută înaintea partidei cu FC Botoșani, Dan Petrescu, a declarat că se teme de ce o așteaptă pe campioana României în sezonul viitor al cupelor europene.

ADVERTISEMENT

”Va fi foarte greu, dar dacă am avea tragerea la sorţi toate meciurile acasă… Dar la ghinionul nostru de anul trecut… Mi-e şi frică să mă gândesc cine merge la tragere pentru că sigur vine cu cea mai bună echipă şi în deplasare meciul”, a spus Petrescu.

”Dacă vine aşa nu ne calificăm. Dacă avem doar un meci cu o echipă mai bună ca noi în deplasare e greu, dar cu orice altă echipă bună sau nebună, dacă vine aici la Cluj, va fi un meci în care avem şansele noastre”, consideră el.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani – CFR Cluj | Conferință de presă Dan Petrescu

▶️ Conferința de presă susținută de antrenorul echipei noastre Dan Petrescu înaintea meciului cu FC Botoșani!Hai CFR! ?

Nai-post ni Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA noong Biyernes, Hunyo 19, 2020

Referitor la întâlnirea de sâmbătă seară, de la ora 20:00, ”Bursul” a pus aceeași placă și a lăudat-o pe FC Botroșani: ”E normal să vrea să câştige, cine joacă împotriva campioanei României mereu vrea să câştige şi eu sunt convins că va fi foarte greu, poate chiar cel mai greu meci, mai greu decât cel cu FCSB”.

”Botoşani a terminat campionatul pe locul 3, cred că lumea a uitat acest lucru. Înaintea lui Viitorul, lui FCSB, lui Astra, înaintea lui Gaz Metan. După noi şi Craiova, deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine oricând”, a menționat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Şi cred că au şi ţel şi scop să ajungă cât mai sus, chiar de ce nu să câştige şi campionatul. Dacă vor câştiga din nou meciuri, vreo 6, au şi ei şansa lor pentru că au un lot foarte bun şi un antrenor foarte bun care, de când a venit, a făcut lucruri extraordinare”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT