Fotbal intern

Dan Petrescu se teme de meciul cu Astra: „Nu cred în povești. Asta se spunea despre ei și anul trecut”

29.03.2019 | 17:08
Dan Petrescu se teme de meciul cu Astra Nu cred in povesti Asta se spunea despre ei si anul trecut

Primul meci al lui Dan Petrescu de la revenirea la CFR Cluj va fi pe teren propriu cu Astra. Antrenorul își avertizează jucătorii înaintea acestei partide, chiar dacă giurgiuvenii nu s-au antrenat recent din cauza întârzierilor salariale. 

Dan Petrescu se teme de meciul cu Astra

Petrescu își aduce aminte că Astra traversa o situație identică și în urmă cu un an, când a reușit să o încurce pe CFR în Gruia. Mai mult, antrenorul consideră că acum Astra are un lot mult mai puternic datorită venirilor lui Llullaku și Alibec.

„Mă bucur că m-am întors la CFR. A fost o săptămână obișnuită pentru mine. Am avut o perioadă mai grea pentru că am stat doar prin avioane, eram foarte obosit după meciul de la Mediaș, dar acum mi-am revenit. Am avut doi jucători accidentați Țucudean și Culio, iar Deac, Manea, Lang și Petrilă au fost la echipele naționale. Voi avea tot lotul azi, în afară de Culio și Țucudean. E clar că nu mai e același lot.

Dan Petrescu a adus titlul in Gruia anul trecut
Dan Petrescu a adus titlul in Gruia anul trecut

În play-off, fiecare meci e o finală. CFR vine după o serie extraordinară, toată presiunea e pe mine acum. Sunt convins că nu vom câștiga toate meciurile din play-off. Dar trebuie să trecem cu brio peste sincope. Meciul cu Astra va fi foarte greu. Au făcut două egaluri la Cluj. Când am fost eu antrenor anul trecut, tot asta se spunea despre ei, că au probleme cu banii, că nu s-au antrenat, și au rupt pământul la meci. Nu cred în aceste povești. Au un lot mai puternic ca anul trecut” – a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dacă va reuși să câștige acest joc, CFR Cluj se va distanța provizoriu la șapte puncte de U Craiova și la opt puncte de FCSB, în condițiile în care cele două echipe au meci direct pe Arena Națională duminică.

Tags: