Carousel hot news

O vede pe FCSB în finala Europa League, dar se teme de Juventus… Bucureşti! Ce spune Dan Petrescu despre partida de duminică!

Dan Petrescu, antrenorul liderului din Liga 1 Betano, consideră meciul cu Juventus Bucureşti unul deloc uşor. După rezultatele pozitive din campionat, tehnicianul CFR-ului se pregăteşte de...
30.09.2017 | 13:55
O vede pe FCSB în finala Europa League, dar se teme de Juventus... Bucureşti! Ce spune Dan Petrescu despre partida de duminică!

Dan Petrescu, antrenorul liderului din Liga 1 Betano, consideră meciul cu Juventus Bucureşti unul deloc uşor. După rezultatele pozitive din campionat, tehnicianul CFR-ului se pregăteşte de duelul de pe stadionul Constantin Rădulescu. Super Dan crede că CFR Cluj – Juventus este un meci dificil pentru elevii săi în ciuda faptului că toată lumea subestimează echipa clasată pe ultimul loc în Liga 1 “Un meci dificil pentru că joacă primul loc cu ultimul loc şi toată lumea crede că va fi un meci uşor, în afară de mine. Ştiu ce meci greu poate să fie, pentru că Juventus trebuia să aibă cel puţin 6 puncte în plus. În fotbal, dacă nu ai noroc nu ai nici rezultate şi Juventus nu a avut noroc.”  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dan Petrescu a declarat că gruparea sa are toată presiunea pe umeri, în timp ce adversarii pot profita de acest lucru: “Marele lor avantaj este că nu au nicio presiune, în schimb noi nu avem decât o variantă şi toată presiunea este pe noi. Le-am spus că ar fi păcat de munca pe care au făcut-o până acum să-şi bată joc de munca lor. Mie mi-e mai frică de aceste meciuri decât de cele cu Steaua sau Dinamo, ori Craiova”.

Ce spune Petrescu despre Omrani, înainte de CFR Cluj – Juventus

Mijlocaşul lui CFR, Billel Omrani, se află în continuare la echipa secundă a grupării clujene. Dan Petrescu a explicat: “Situaţia lui Omrani este aceeaşi. Este la echipa a doua, vedem cum se comportă şi dacă se comportă bine este posibil să revină la echipa mare”.  În urmă cu o săptămână , Dan Petrescu spunea pentru o televiziune din România: Omrani e exclus din lot de mine, pe motive disciplinare. O să stea o perioadă la echipa a doua până aflu dacă se antrenează cum trebuie. Îmi place să dau a doua şansă la jucători.”

Tehnicianul CFR-ului menţiona în urmă cu câteva zile că partida cu Juventus va fi o mare încercare pentru elevii săi: “Va fi mai greu meciul cu Juventus, chiar dacă o să spuneţi că nu zic adevărul. Au pierdut la limită mereu, am auzit că va veni un patron nou, se va întoarce şi antrenorul…”. CFR Cluj va juca duminică în cadrul etapei cu numărul 13 pe teren propriu împotriva lui SC Juventus Bucureşti, de la ora 18:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri