Sport

Dan Petrescu se teme până şi de andorrezi: „Va fi foarte greu! A mai pățit-o CFR şi în Gibraltar“. Video

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a avut un discurs halucinant înainte de meciul cu semi-profesioniștii de la Inter Club d'Escaldes (Andorra) din preliminariile Conference League
20.07.2022 | 11:52
Dan Petrescu se teme pana si de andorrezi Va fi foarte greu A mai patito CFR si in Gibraltar Video
Dan Petrescu se plânge de programul lui CFR Cluj, care va disputa trei meciuri în următoarele șase zile. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia să nu amâne meciul dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj, iar Dan Petrescu se teme de meciul cu andorrezii din Conference League.

Dan Petrescu, discurs halucinant înainte de meciul cu Inter Club d’Escaldes din Conference League: „Jucăm joi, duminică, miercuri”

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului cu Rapid despre confruntarea din turul 2 preliminar al Conference League cu andorrezii de la Inter Club d’Escaldes.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României dorește amânarea meciului din SuperLigă cu FC U Craiova 1948 și se pânge că CFR Cluj va avea o deplasare foarte lungă: „Jucăm joi, duminică, miercuri. Nu va fi neapărat greu, pentru că ne-am obișinuit să jucăm la trei zile.

Va fi o deplasare de 8-9 ore în Andorra, 3 ore zborul până la Barcelona, 3 ore autocarul, plus cât stăm prin aeroport… credeți-mă, va fi foarte greu”. Declarația lui Dan Petrescu poate fi urmărită la minutul 06:25 al video-ului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se teme și de suprafața artificală de joc din Andorra, care crește și riscul accidentărilor pentru jucătorii lui CFR Cluj: „Jucăm pe teren sintetic, a mai pățit-o CFR în Gibraltar. Pe teren sintetic e posibil orice, dacă nu știi nimic…”.

În opinia sa, terenul sintetic o va dezavantaja mult pe CFR Cluj în jocul tur din preliminariile Conference League: „Sincer ar fi bine pentru noi dacă nu s-ar juca acest meci, dar eu nu pot să decid acest lucru, pentru că sunt antrenor, nu sunt altceva”.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit CFR Cluj în Gibraltar în preliminariile Champions League

CFR Cluj a întâlnit în sezonul trecut în turul al doilea din preliminariile Ligii Campionilor pe campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps.

Suprafața de joc a fost tot una artificială, iar campioana României condusă de pe banca de Marius Șumudică s-a impus la limită, după ce a fost condusă surprinzător cu 1-0.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va disputa în decurs de șase zile nu mai puțin de trei meciuri. Echipa lui Dan Petrescu va juca joi, 21 iulie, ora 20:30 în preliminariile Conference League cu Inter Club d’Escaldes, duminică, 24 iulie, ora 16:00 în deplasare cu FC U Craiova 1948 și returul cu andorrezii miercuri, 27 iulie, ora 18:00.

ADVERTISEMENT