Fotbal intern

Dan Petrescu, senin după remiza cu Sepsi și încă un penalty ratat de Ciprian Deac: “Dacă nu bați, nu ai cum să ratezi! N-am cum să fiu supărat”

29.08.2020 | 23:45
Dan Petrescu senin dupa remiza cu Sepsi si inca un penalty ratat de Ciprian Deac Daca nu bati nu ai cum sa ratezi Nam cum sa fiu suparat
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au ratat un penalty prin Ciprian Deac, la doar trei zile după ce a irosit o lovitură de pedeapsă și cu Dinamo Zagreb.

Spre deosebire de ieșirile de altă dată, antrenorul Dan Petrescu a venit la declarații vesel, în ciuda remizei și a ratărilor jucătorilor săi. El a spus că este mulțumit de atitudine și speră să rezolve din probleme în pauza pentru meciurile echipei naționale:

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, senin după remiza cu Sepsi și încă un penalty ratat de Ciprian Deac: “Cred că era mai bine să bată altcineva”

“Este al doilea meci în care nu am reușit să marcăm din penalty. Este o perioadă mai nefastă pentru noi, mai ales la penalty-uri. N-am ce să le reproșez băieților. Unii au intrat mai greu.

Împotriva Craiovei trebuiau să bată 3-4 la zero. Dar n-au avut noroc. Azi Bălgrădean nu a avut nimic de apărat. Dacă ratezi penalty și ca Rondon din 2 metri… Ce să le zic. Dacă nu văd atitudine atunci mă supăr.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să mă bag peste el să nu bată. Cred că era bine dacă lăsa pe altcineva. Deac ne-a făcut campioni. Mergem înainte, Ciprian este prea important pentru CFR Cluj. Dacă el vrea, tot el va bate.

“Este bine că vine pauza de două săptămâni. Avem timp să lucrăm bine fizic cu Debeljuh”

Și Omrani a ratat cu Slavia Praga. În fotbal așa este. Sunt supărat, dar nu pot fi supărat pe jucători. M-a enervat ultima fază a arbitrului. Fofana a făcut bine pe actorul astăzi, dar nu cred că trebuie să dăm vina pe arbitri.

ADVERTISEMENT

Nu am intrat bine în meci. Butean, Păun n-au mai jucat de mult timp. Este bine că vine pauza de două săptămâni. Avem timp să lucrăm bine fizic cu Debeljuh, cu Vojtus. N-am avut timp de pregătire și din acest punct de vedere mi-e puțin teamă.

Perreira, Chipciu și Camora s-au rupt cu Dinamo Zagreb. Dacă făceam pregătirea bine, nu se întâmpla asta. Vor veni unul sau maximum doi. Vrem să ajungem cât mai sus în Europa și în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Pe Mirel Rădoi nu putem să îl judecăm acum, înainte de meciuri. Haideți să vedem ce va fi”, a spus Dan Petrescu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: