Fotbal intern

Dan Petrescu, sfătuit să nu semneze cu FCSB. “Îţi asumi un risc! Nu poate să colaboreze!”

24.12.2018 | 09:09
Dan Petrescu sfatuit sa nu semneze cu FCSB Iti asumi un risc Nu poate sa colaboreze

Gigi Becali a dezvăluit că şi-ar dori ca Dan Petrescu să accepte să o antreneze pe FCSB, dar fostul antrenor de la CFR Cluj este sfătuit să nu semneze cu vicecampioana României. Latifundiarul din Pipera şi-a arătat interesul pentru Dan Petrescu după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la gruparea “roş-albastră”, dar Vasile Maftei şi Marius Bilaşco cred că “Bursucul” nu ar putea să lucreze cu Gigi Becali.

Vasile Maftei nu crede că Dan Petrescu poate să lucreze în condiţiile impuse de Gigi Becali, lăsând să se înţeleagă că “Burusucul” nu ar accepta niciodată ca latifundiarul din Pipera să se implice în alcătuirea echipei de start. Mai mult, fostul fotbalist este de părere că antrenorul şi-ar asuma un risc mare dacă ar merge la vicecampioana României.

Dan Petrescu e sfătuit să nu semneze cu FCSB

“Îl cunosc pe domnul Dan Petrescu, dar nu ştiu dacă ar putea să lucreze în condiţiile impuse de patronul Stelei. Pentru că, ştim cu toţii, când mergi la Steaua îţi asumi un risc, acela de a fi schimbat sau a se băga patronul, sunt mai multe lucruri care nu sunt normale în ceea ce priveşte Steaua. E patronul clubului, el plăteşte, el finanţează, poate să facă ce vrea”, a spus Vasile Maftei pentru TV Telekom Sport.

“Mi-e greu să cred (n.r. întrebat dacă l-ar vedea pe Dan Petrescu pe banca tehnică a FCSB-ului). Aşa cum îl cunosc pe Dan, nu ştiu dacă va putea să colaboreze”, a spus Marius Bilaşco, oficial de la CFR Cluj, pentru sursa citată mai sus.

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă susţinută la CFR Cluj

Dan Petrescu, şanse mari să plece din China

În prezent, Dan Petrescu se află sub contract cu Guizhou Hengfeng, echipă alături de care a retrogradat în Liga a 2-a din China. Viitorul “Bursucului” pe banca tehnică a asiaticilor o să se decidă în următoarele zile. Dan Petrescu a fost chemat de oficialii echipei Guizhou Hengfeng la discuţii.

Tags: