Fotbal intern

Dan Petrescu, sfaturi pentru Cosmin Contra înaintea meciului România – Norvegia: ”Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular”

14.10.2019 | 08:15
Dan Petrescu sfaturi pentru Cosmin Contra inaintea meciului Romania  Norvegia Ianis Hagi trebuie sa joace mereu titular
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a dat câteva sfaturi selecționerului Cosmin Contra înaintea meciului România – Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020. Tehnicianul campioanei din Casa Pariurilor Liga 1 este de părere că Ianis Hagi nu ar trebui să lipsească din primul 11 al ”tricolorilor”.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5.10 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” la meciul Grecia – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, sfaturi pentru Cosmin Contra înaintea meciului România – Norvegia: ”A decis foarte bine să îi dea numărul 1o lui Ianis”

”Mi se pare logic ca Ianis să poarte numărul 10 la națională. Eu de când era în România am spus că cel mai bun jucător din campionat era Ianis Hagi. Tot timpul am spus, nu că sunt prieten cu Hagi. Contra a decis foarte bine să îi dea numărul 10 şi să îl bage titular, pentru că Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular”, a fost sfatul lui Dan Petrescu pentru Cosmin Contra înaintea meciului România – Norvegia.

”Nu poţi să spui că a fost un scor mincinos în Feroe, pentru că echipa mai bună, care a dominat tot meciul, a fost România. Nu contează când dai goluri, important e că le-am dat, că am câştigat şi că nu am primit gol iar”, a declarat antrenorul formației CFR Cluj în legătură cu victoria ”tricolorilor” în meciul din Insulele Feroe, scor 3-0.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi trece în dribling de Joannes Bjartalid în meciul Insulele Feroe – România

”Îmi pare bine că mi-a iești și cu Burcă”

Dan Petrescu este mândru că Andrei Burcă a fost chemat la națională după accidentările lui Grigore și Chiricheș: ”Îmi pare bine că mi-a ieşit. În acest început de sezon am vorbit cu Bordeianu, cu Burcă şi cu Păun şi le-am zis că o să ajungă la naţională şi ca de obicei am avut dreptate. Foarte mulţi pe care i-am antrenat eu au debutat cu mine la echipa naţională. Îmi pare rău pentru Păun că nu a debutat, doar a fost convocat şi problema aceea cu suspendarea l-a făcut să îşi iasă puţin din formă. Nu a fost prea bine pentru el şi cred că de aceea nu a fost convocat”.

Meciul România – Norvegia, din etapa a opta a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020, se va disputa marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. DEși întâlnirea ar fi trebuit să se joace cu porțile închise din cauza incidentelor de la partida cu Spania, FRF a obținut o derogare de la UEFA și pe Arena Națională vor fi prezenți peste 30.000 de copii.

ADVERTISEMENT