Sport

Dan Petrescu și-a ales favoritele la Euro 2020: ”Au jucătorii cei mai valoroși”

Cunoscut pentru faptul că face analize la sânge, Dan Petrescu le-a indicat pe Franța și Germania ca principale favorite la câștigarea Euro 2020.
19.06.2021 | 19:34
Dan Petrescu sia ales favoritele la Euro 2020 Au jucatorii cei mai valorosi
ADVERTISEMENT

Cele două reprezentative s-au întâlnit în prima etapă din faza grupelor, iar campioana mondială s-a impus la Munchen cu 1-0.

Deși au o pleiadă de fotbaliști de înaltă clasă, francezii s-au împiedicat la Budapesta, scor 1-1 cu Ungaria, și încă nu sunt calificați în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Favoritele lui Dan Petrescu la Euro 2020 sunt Franța și Germania

În ciuda faptului că Franța a arătat anumite carențe la întâlnirea cu Ungaria, Dan Petrescu o vede principala favorită la câștigarea Euro 2020, alături de Germania.

”Când Franța va juca 100% și va fi pregătită, eu cred că ea este favorită să câștige acest turneu. Cred că jucătorii cei mai valoroși se află în naționala Franței.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, și în momentul de față Germania poate să câștige acest trofeu. Are capacitatea să câștige Campionatul European, chiar dacă a pierdut primul meci. Problema lor o reprezintă faptul că jucătorii știu că selecționerul va pleca”, a declarat Petrescu la Pro TV.

Petrescu, laude pentru Ungaria

Fostul tehnician de la CFR Cluj s-a arătat încântat de atmosfera creată de fanii unguri la partida cu Franța și i-a lăudat pe vecinii noștrei pentru investițiile făcute în fotbal.

ADVERTISEMENT

”Atmosfera a fost fantastică, jocul Ungariei a fost foarte bun, pentru că a jucat cu campioana mondială și cred că ei sunt foarte fericiți de felul cum s-au comportat.

Ce fac cei din Ungaria în momentul de față pentru fotbal e extraordinar. Merită toate felicitările, pentru că au investit foarte mult și rezultatele iată că se văd”, a spus ”Bursucul”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo l-a cucerit pe fostul tehnician de la CFR Cluj

Dan Petrescu s-a arătat uimit de forma incredibilă arătată de superstarul Cristiano Ronaldo și speră ca finala Euro 2020 să rămână pe stadionul Wembley din Londra.

”Când îl ai pe Cristiano Ronaldo în echipă, ca antrenor ești liniștit, știi că îți poate câștiga oricând meciul. Plus că portughezii mai au și alți jucători foarte buni, precum Bruno Fernandes. Iar antrenorul e vechi, are experiență, îi știe bine pe toți. Eu sunt curios cât mai joacă Cristiano la nivelul acesta.

Aș vrea să se joace în Anglia finala, pe Wembley, dar dacă se joacă în Ungaria, sincer, mie nu mi-ar părea rau. Ungaria merită acest lucru”, a încheiat tehnicianul.

ADVERTISEMENT