Fotbal intern

Şi-a decis viitorul. “Va fi greu să refuz o ofertă din Premier League!”

19.05.2018 | 20:07
Sia decis viitorul Va fi greu sa refuz o oferta din Premier League

Dan Petrescu şi-a decis viitorul şi recunoaşte că nu ar refuza o ofertă venită din Premier League. Antrenorul echipei CFR Cluj a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu FC Viitorul Constanţa, întâlnire care va avea loc duminică, de la ora 20.45, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar “Bursucul” a vorbit despre viitorul său în Liga 1.

“Avem cel mai important meci de când sunt eu antrenor la CFR. 100 la sută, cel mai important şi cel mai greu. Şi, dacă cei de la CFR mă doresc în continuare, de ce să nu continui? Eu am contract şi vreau să continui, dar nu depinde de mine acest lucru”, a afirmat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu şi-a decis viitorul. “Eu aş vrea să stau la un club foarte mult!”

Întrebat în legătură cu posibilitatea de a-i călca pe urme lui Ferguson şi să rămână la CFR Cluj pentru mulţi ani, Dan Petrescu a răspuns: “Eu aş vrea să stau la un club foarte mult. Când am pornit în antrenorat, chiar reuşisem, am stat vreo trei ani la Kuban, vreo trei ani la Urziceni. Dar în ambele locuri aş fi vrut să stau mai mult. Mie îmi place stabilitatea şi mi-ar plăcea şi mie să fiu ca Ferguson, adică să decid tot cum decidea el la Manchester transferurile, tot. Şi a stat foarte mult. Normal că mi-aş dori, dar nu am încredere în fotbalul de azi că e posibil. Wenger cred că a fost ultima excepţie de la regulă. Dacă ar veni o ofertă din Anglia, din Premier League, ceea ce e foarte greu, atunci va fi greu să refuz o asemenea ofertă”, a mai spus Petrescu.

Tags: