Fotbal intern

Dan Petrescu și-a ieșit din minți și l-a înjurat pe Colțescu! „Nesimțitule!”. Sentința a fost amânată pentru 11 septembrie. Video

04.09.2019 | 16:46
Dan Petrescu sia iesit din minti si la injurat pe Coltescu Nesimtitule Sentinta a fost amanata pentru 11 septembrie Video

Eliminarea suferită în Liga Campionilor nu le-a picat deloc bine celor de la CFR Cluj, care au intrat pe teren extrem de nervoși la partida de campionat cu Astra.


UPDATE, 4 septembrie, ora 16:30. Membrii Comisiei de disciplină din cadrul FRF au amânat luarea unei decizii. Verdictul final va fi stabilit pe 11 septembrie, când vor fi audiați, pe lângă Dan Petrescu, și Ioan Ivașcu (Juristul CFR-ului), Adrian Păun și Andrei Vîtcă (jucători CFR), Sebastian Colțescu și Cătălin Popa (centralul și arbitrul de rezervă al meciului cu Astra).

Cea mai dură sancțiune încasată de Dan Petrescu a fost în China, când a primit 7 etape de suspendare pentru atacuri repetate la adresa arbitrilor.


UPDATE, ora 00.10. Conform celor de la TV Telekomsport, Dan Petrescu a plecat direct acasă, la București, după ce a fost eliminat de Colțescu! Tehnicianul s-a urcat în mașina personală și nici n-a mai așteptat să vadă și a doua repriză!


Dan Petrescu și-a ieșit din minți după ce Colțescu l-a eliminat!

Chiar dacă au deschis scorul în minutul 27 prin Alexandru Păun, ardelenii s-au pierdut cu firea. Astra i-a egalat printr-un penalty transformat de Radunovic, iar spre finalul primei reprize s-a petrecut un moment incredibil.

Supărat că Sebastian Colțescu i-a arătat ușor cartonașul galben lui Pereira, Dan Petrescu l-a luat la înjurături pe arbitru, iar acesta i-a acordat direct cartonașul roșu. Antrenorul celor de la CFR Cluj nu s-a potolit și a continuat să-l înjure pe Colțescu, pe buzele acestuia putându-se citi lesne cuvinte de nereprodus. VIDEO AICI

După înjurături, sfidarea! A traversat tot terenul!

Apoi, Dan Petrescu a traversat tot terenul pentru a merge spre vestiare, fără a se grăbi deloc. Conform regulamentului, Dan Petrescu va fi suspendat două etape pentru primirea cartonașului roșu. Totuși, gesturile sale ar putea fi pedepsite mult mai rău dacă arbitrul Sebastian Colțescu va nota cele întâmplate în raportul de joc.

În repriza secundă, CFR Cluj a primit alte două cartonașe roșii, fiind eliminați căpitanul Mario Camora, dar și portarul Vâtcă. De notat faptul că CFR Cluj era neînvinsă în campionat înaintea duelului cu Astra, bifând cinci victorii și două remize.