Fotbal intern

Dan Petrescu şi-a schimbat discursul după victoria cu FC Botoşani: “După meciul cu FCSB nu am dormit prea bine. Azi a fost altceva”

20.06.2020 | 23:31
Dan Petrescu sia schimbat discursul dupa victoria cu FC Botosani Dupa meciul cu FCSB nu am dormit prea bine Azi a fost altceva
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 meciul cu FC Botoşani şi se desprinde la 7 puncte avans faţă de Universitatea Craiova. Ciprian Deac a marcat o “dublă” în primele 12 minute care a rezolvat meciul. La finalul meciului Dan Petrescu a fost mulţumit.

Spre deosebire de finalul meciului cu FCSB în care nu s-a sfiit să îşi atace jucătorii, Super Dan a avut un alt discurs după victoria din meciul cu FC Botoşani:

ADVERTISEMENT

“Aveam mare nevoie de puncte pentru că a câştigat şi Craiova. A fost un meci bun. Ciprian Deac este cel mai profesionist cu care am lucrat, alături de Culio.

După meciul cu FCSB nu am dormit prea bine. Ori mergeam pe mâna lui Greg, care are experienţă sau să risc cu un tânăr. Otto a apărat o minge grea la 2-0.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu o vede pe Craiova contracandidată la titlu: “Probabil va câştiga cu FC Botoşani şi vin la patru puncte”

Noi sperăm ca toţi jucătorii să rămână încă o lună, apoi o să vedem în continuare.

De obicei am avut ghinion la Botoşani. Azi nu am avut. Şi arbitrajul a fost bun. 

Trebuie să pregătim foarte bine acest meci cu Universitatea Craiova. Botoşani e obosită, vor avea un drum lung la Craiova. Probabil că vor obţine trei puncte şi se vor apropia de noi.

Va trebui să avem mare grijă. Trebuie să ne odihnim un pic, apoi vom pregăti meciul următor”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are 7 puncte avans în clasament faţă de Universitatea Craiova, echipă care are un meci mai puţin disputat.