Sport

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu, replici dure după CFR Cluj – Maribor 1-0: “Prietenii mei mă contestă” / “Nu se referea la mine, nu sunt prieten cu el”

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că este contestat și de prieteni, care spun că nu ar fi un tehnician bun.
25.08.2022 | 23:55
Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu replici dure dupa CFR Cluj  Maribor 10 Prietenii mei ma contesta  Nu se referea la mine nu sunt prieten cu el
Ilie Dumitrescu îi dă replica lui Dan Petrescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” nu s-a simțit vizat de afirmațiile făcute de Dan Petrescu la finalul meciului dintre CFR Cluj și Maribor, scor 1-0.

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu, replici dure după CFR Cluj – Maribor

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului s-a plâns la finalul meciului cu Maribor, care a consemnat o nouă calificare a campioanei României în grupele Conference League, că este contestat și de către prieteni:

ADVERTISEMENT

„Nici eu nu am auzit să spună cineva că Dan Petrescu ar fi un antrenor slab. Eu nu sunt prieten cu el. A spus că prietenii lui îl contestă, eu nu sunt prietenul lui, deci nu a făcut referire la mine.

CFR, tot cu Dan Petrescu, a avut un parcurs foarte bun în cupele europene. Eu cred că e un progres față de anul trecut”.

ADVERTISEMENT

„Presiunea a fost foarte mare pe Petrescu, era greu să treacă cineva cu vederea eliminarea cu Pyunik, acum lucrurile sunt normale”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Se alintă și el după calificare!”

Gabi Balint a comentat și el declarațiile lui Dan Petrescu, glumind la adresa lui și spunând că se alintă: „Niciodată nu am spus că Dan Petrescu e antrenor slab, nimeni din România. Se alintă, e fericit, s-a calificat, e stilul lui”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a bucurat în stilul său caracteristic după calificarea în grupele Conference League, spunând că orice ar face în fotbal, lumea îl va contesta, inclusiv prietenii:

„Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea. Eu îmi văd de meseria mea!

ADVERTISEMENT

S-a tot spus că nu sunt bun, că nu mă pricep, dar tot obțin performanțe cu echipa asta. Și prietenii mei mă contestă, mă contestă toată lumea.

Eu am produs bani foarte mulți, grupele Europa League de două ori, Conference league, Dan Petrescu a produs bani, cine are ceva împotriva lui acum poate să tacă din gură.

Eu pierd bani stând aici, am avut oferte de afară, de la națională. Voi sta aici cât mă vor, îmi dau viața pentru CFR.”.

Lovro Cvek a fost autorul unicului gol al celor două meciuri jucate între CFR Cluj și Maribor, croatul având o execuție superbă chiar în minutul 90.

ADVERTISEMENT