Fotbal international

Dan Petrescu, șocat de ce a făcut Tamaș în Israel: „Bine că nu au fost victime. Sunt convins că Hapoel nu-l mai ține”

29.03.2019 | 21:24
Dan Petrescu socat de ce a facut Tamas in Israel Bine ca nu au fost victime Sunt convins ca Hapoel nul mai tine
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș se află în arestul poliției din Israel după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu peste 200 de km/h. Incidentul său l-a șocat pe Dan Petrescu, noul antrenor de la CFR. 

Dan Petrescu, șocat de ce a făcut Tamaș în Israel

Petrescu se bucură pentru faptul că seara nu s-a terminat mai rău pentru Tamaș, însă anticipează că Hapoel Haifa îi va rezilia cu siguranță contractul din cauza acestei întâmplări. Antrenorul consideră că fundașul ar mai putea evolua în prima ligă din România după ce își va rezolva toate problemele.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, important pentru Tamaș e că nu a făcut nicio victimă. Vă dați seama, să conduci beat… Sunt convins că echipa de acolo nu-l va mai ține. Să sperăm că se va întoarce acasă cu bine și își va găsi altă echipă. E un lucru grav ce a făcut” – a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu il apara pe Mitrita dupa meciul cu Suedia
Dan Petrescu il apara pe Mitrita dupa meciul cu Suedia

Dan Petrescu a vorbit și despre debutul României în preliminariile EURO 2020. Tehnicianul lui CFR nu-l scoate țap ispășitor pe Mitriță în urma eșecului din Suedia și anunță că Spania poate fi o echipă de bătut în această campanie. Totodată, Dan Petrescu a dezvăluit că Mario Camora a depus actele pentru a deveni cetățean român și în curând poate fi o soluție pentru Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Spania nu cred că mai e forța din anii trecuți. Am pierdut cu principala contracandidată la locul 2, dar au trecut doar două meciuri bune. Dacă nu era Gică Hagi, eram în colaps, așa încă ne mai menținem. Nu trebuie să-l judecăm pe Mitriță pentru o repriză. Suntem prea duri. Trebuie să-i luăm toată cariera. Sigur a contat și diferența de fus orar. Mario Camora a fost săptămâna aceasta la ambsadă să aplice pentru cetățenia română. Sunt convins sută la sută că în această situație Cosmin Contra se va uita la el.” – a spus Dan Petrescu.