Sport

Dan Petrescu, spectacol pe ringul de dans la nunta fiicei sale. Imagini de colecție de la eveniment. Video

Dan Petrescu a făcut show la nunta fiicei sale, Rebecca. Antrenorul lui CFR Cluj a fost în centrul atenției. Ce s-a întâmplat la nuntă
08.06.2024 | 12:30
Dan Petrescu spectacol pe ringul de dans la nunta fiicei sale Imagini de colectie de la eveniment Video
Dan Petrescu a făcut spectacol la nunta fiicei sale
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a petrecut la nunta fiicei sale alături de familia CFR Cluj, în frunte cu Neluțu Varga, Răzvan Zamfir și Bogdan Mara. Antrenorul a „arestat” ringul de dans.

Dan Petrescu, sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Rebecca

Dan Petrescu s-a dezlănțuit pe ringul de dans la nunta uneia dintre cele două fiice ale sale din prima căsnicie cu Dana Petrescu. Este vorba despre Rebecca. Evenimentul a avut loc la un local de lux din Capitală, situat pe marginea lacului Floreasca.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mireasa este foarte discretă în mediul online, mai multe filmulețe de la petrecerea de pomină au ajuns virale pe Tik Tok. Toate îl au ca actor principal pe Dan Petrescu.

Taraful Cleante și Lady SAX au încins atmosfera și i-au ridicat de pe scaune pe invitați care s-au prins în hore. Pe scenă a urcat apoi solista Diana Matei, care a interpretat deja celebra manea: „Made în Romania”.

ADVERTISEMENT

Melodia i-a mers la suflet lui Dan Petrescu, care a făcut spectacol pe ringul de dans alături de fiica sa, Rebecca. Pe această piesă s-au distrat în vestiar și jucătorii lui Inter Milano, la petrecerea de titlu.

@catalingeorge.m

Diana Matei si taraful Cleante…..

♬ sunet original – MCG

Dan Petrescu, așa cum nu l-ai văzut niciodată

Dan Petrescu a dansat, a cântat, a râs, și a avut chiar și o coregrafie, singurele asfel de momente de bucurie fiind doar la titlurile câștigate în cariera sa. „Burcusul” a avut drept accesoriu un eventai, pe care l-a folosit ca pe o vioară și s-a dat în stambă în fața tarafului.

ADVERTISEMENT

Petrescu a dat costumul de socru mic pe niște pantaloni lejeri, încălțăminte sport și un tricou, pe modelul Jose Mourinho. Cu toate acestea, fostul mare fotbalist era vizibil afectat de căldură, motiv pentru care probabil a și preferat această ținută lejeră.

Dan Petrescu a făcut apoi senzație pe celebra melodie „Sara perche ti amo” de la Ricci e poveri. Petrescu a dat drumul la petrecere și a fluturat un prosop deasupra capului. A intrat apoi în scenă Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, dar și jucătorul FCSB-ului, Vlad Chiricheș, prezent și el la evenimentul de gală.

ADVERTISEMENT
@catalingeorge.m

Diana Matei si taraful Cleante…..

♬ sunet original – MCG

Vlad Chiricheș a ieșit la dans pe melodiile lui Adrian Copilul Minune

Vlad Chiricheș i-a luat locul lui Dan Petrescu în ultima parte a petrecerii, când manelele au devenit repertoriul principal. Fundașul central al FCSB părea că se simte excelent pe ringul de dans pe una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Adrian Copilul Minune: „Așa sunt zilele mele”.

@catalingeorge.m

Diana Matei si taraful Cleante…..

♬ sunet original – MCG

Dan Petrescu a ieșit din nou la rampă pe o altă melodie a lui Adrian Copilul Minune: „Am o fată top model”. Solista formației chiar a adaptat versurile melodiei: „Sunt un tată tinerel, fata mea e top model / Mă mândresc și am curaj să ies cu fi-mea-n oraș / Când iese din casa e cea mai frumoasă, nu-i una ca ea, ca Rebecca mea”.

@catalingeorge.m

Diana Matei si taraful Cleante……

♬ sunet original – MCG

Cine este Rebecca, fiica lui Dan Petrescu. A lucrat pentru Chelsea

Rebecca este fata cea mai mare a lui Dan Petrescu și în trecut a jucat baschet de performanță. Școala a fost însă prioritate și în 2015 a absolvit la Universitatea din Sussex, unde a obținut licența în Business și Management.

Nunta Rebeccăi Petrescu a fost la superlativ, însă asta nu e o surpriză ținând cont că a lucrat foarte multă vreme ca organizator de evenimente la diverse companii din Londra, unde și este stabilită.

Fiica lui Dan Petrescu are clienți precum Federația Engleză de Fotbal, clubul Chelsea Londra și este specializată chiar în experiențe cu profil sportiv. Rebecca este de asemenea pasionată de festivaluri și de călătorit. În 2019 chiar a făcut turul Americii de Sud.

ADVERTISEMENT