Fotbal international

Dan Petrescu speră la o minune în returul Sevilla – CFR Cluj: ”Dă, Doamne să ajungem la penalty-uri”. VIDEO

26.02.2020 | 20:14
Dan Petrescu spera la o minune in returul Sevilla  CFR Cluj Da Doamne sa ajungem la penaltyuri VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul Dan Petrescu speră la o minune în meciul retur FC Sevilla – CFR Cluj, din 16-imile de finală ale Europa League.

Dan Petrescu speră la o minune în returul Sevilla – CFR Cluj: ”Șansele sunt mici”

”Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm”, a declarat tehnicianul clujenilor la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi şi antrenorul lor este unul de mare valoare. Sevilla este periculoasă şi acasă, ca CFR, aici ne asemănăm. Penalty-urile astăzi le vom bate poate. Dă, Doamne să ajungem acolo”, a spus Dan Petrescu despre o minune la Sevilla – CFR Cluj.

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Wednesday, February 26, 2020

”Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”

”Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a continuat antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a lăudat calitatea gazonului de pe stadionul Ramosn Sanchez Pizjuan: ”Am crezut că jucăm golf când m-am dus pe teren. Şi în Anglia când am fost terenul era senzaţional, dar parcă nu ca acesta”.

”Puţină panică este cam peste tot din cauza coronavirusului”

Tehnicianul campioanei României a afirmat că există o ușoară temere în privința epidemiei de coronavirus, mai ales că un caz a fost înregistrat și la Sevilla: ”Doamne fereşte să vină aici. Ne gândim toţi. Puţină panică este cam peste tot”.

ADVERTISEMENT

La rândul său, antrenorul formației FC Sevilla, Julen Lopetegui, s-a arătat temător la conferința de presă susținută înainte de meciul FC Sevilla – CFR Cluj. Tehnicianul spaniol i-a lăudat pe ardeleni, dar și întreg fotbalul românesc.

Arbitru cu noroc pentru CFR Cluj

CFR Cluj a remizat cu FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League. Returul se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Partida de la Sevilla va fi arbitrată de letonul Andris Treimanis, cel care a condus la centru întâlnirea câștigată în acest sezon de CFR Cluj în deplasarea de la Celtic Glasgow, scor 4-3, în turul al treilea preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT
Tags: