Dan Petrescu: “Steaua e favorită acasă, indiferent cu cine joacă”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
09/02/2018, 15:04
Dan Petrescu: “Steaua e favorită acasă, indiferent cu cine joacă”

Dan Petrescu susţine că echipa sa porneşte cu şansa a doua împotriva Stelei, chiar dacă e pe primul loc în Liga 1 Betano. “Când joci la Steaua acasă, Steaua este favorită, indiferent cu cine joacă în România. Eu am o singură victorie în Ghencea, acum se joacă pe Naţional Arena, dar am o singură victorie pe terenul Stelei, când eram la Urziceni.” , a spus tehnicianul Clujului la conferinţa de presă dinaintea partidei dintre FCSB şi CFR. 

“E un meci important, dar nu e decisiv. Mai sunt 12 meciuri in playoff. Dacă mai erau doar trei etape, atunci ar fi fost decisiv”, consideră antrenorul clujenilor, Dan Petrescu. 

Dan Petrescu îl laudă pe Nicolae Dică

Dan Petrescu a avut de asemenea multe laude la adresa lui Nicolae Dică, despre care spune că are performanţe excelente. “Antrenorul de la Steaua este foarte tânăr, dar rezultatele excelente. Nu înţeleg criticile asupra lui. Are deja 50 de puncte. Anul trecut avea 47 de puncte, Dică mai are 3 etape şi deja are 50. E în primăvara europeană şi în sferturi în Cupă unde a jucat cu rezervele şi cu copiii. Eu am fost la Steaua, ştiu ce presiune e, de aia îl apreciez pe Dică.”

Derby-ul campionatului dintre FCSB şi CFR se va juca sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. CFR se află în acest moment pe primul în Liga 1 Betano, cu 52 de puncte, în timp ce Steaua se află la două puncte în spate. În meciul tur scorul a fost 1-1 în Gruia. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.