Fotbal intern

Dan Petrescu știe cum ar fi putut câștiga cu Viitorul: ”Dacă învingeau Craiova etapa trecută”

14.02.2020 | 22:46
Dan Petrescu stie cum ar fi putut castiga cu Viitorul Daca invingeau Craiova etapa trecuta
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a explicat care ar fi fost scenariul prin care formația sa ar fi putut câștiga meciul cu FC Viitorul din etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Dan Petrescu știe cum ar fi putut câștiga cu Viitorul: ”Au jucat ceea ce trebuie pentru a ajunge în play-off”

”Meritam să câștigăm după cum s-a jucat. Am avut cinci ocazii, iar ei două și pentru asta i-am felicitat pe băieți. Azi ziua a început foarte rău pentru că Itu a avut febră după ce pregătisem jocul cu el titular”, a declarat tehnicianul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

”Viitorul nu a mai jucat fotbalul lor de pase, au jucat ceea ce trebuie pentru a ajunge în play-off. Viitorul a venit după o înfrângere nemeritată cu Craiova. Dacă câștigau acel meci sunt sigur că azi ne impuneam noi”, a explicat Dan Petrescu cum ar fi putut câștiga cu Viitorul.

”Terenul prost poate fi un avantaj în meciul cu Sevilla”

”Ce vreau să remarc este că avem 11 victorii și două egaluri în 13 meciuri jucate acasă în campionat. Terenul prost poate fi un avantaj în meciul cu Sevilla. Voi folosi cea mai bună echipă cu Sevilla”, a mai spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au ratat șansa de a-și asigura primul loc în clasament la intrarea în play-off, dar s-au distanțat la 6 puncte de FCSB și Universitatea Craiova.

FCSB prinde play-off-ul după remiza din Gruia

De partea cealaltă, trupa lui Gică Hagi a scos un punct mare și păstrează șanse mari de a intra în play-off, mai ales că în ultima rundă a sezonului regulat vor juca acasă cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a asigurat matematic locul în play-off după meciul CFR Cluj – FC Viitorul, încheiat la egalitate 0-0. În urma acestui rezultat, trupa lui Gică Hagi nu mai poate depăși în clasament FCSB până la finalul sezonului regulat. ”Roș-albaștrii” sunt a treia formație care este sigură de locul în play-off, după CFR Cluj și Craiova.

Hagi, laude pentru CFR Cluj

Jucătorii formației CFR Cluj au fost foarte supărați la finalul întâlnirii cu Viitorul, fiinnd de părere că ar fi meritat să câștige. De asemenea, Burcă și Costache nu sunt interesați de ce echipe vor ajunge în play-off.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, împreună cu jucătorii săi, au arătat cu degetul terenul prost din Gruia, după CFR – Viitorul 0-0. Chiar și așa, Hagi a lăudat CFR-ul și o consideră un exemplu de urmat pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT
Tags: