Fotbal intern

Dan Petrescu ştie cum poate CFR Cluj s-o elimine pe Sevilla în Europa League: “Vreau să marcăm două goluri cu un singur şut!” VIDEO

19.02.2020 | 13:27
Dan Petrescu stie cum poate CFR Cluj so elimine pe Sevilla in Europa League Vreau sa marcam doua goluri cu un singur sut VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a prefaţat meciul CFR Cluj – Sevilla, manşa tur din 16-imile de finală ale Europa League, partidă care se va disputa joi, de la ora 19:55. Antrenorul campioanei României a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare duelului din Gruia şi a susţinut că echipa lui are nevoie şi de puţin noroc ca să obţină un rezultat pozitiv în faţa spaniolilor.

Ce a spus Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Sevilla

Cu o zi înainte înainte de CFR Cluj – Sevilla, Dan Petrescu a susţinut că jucătorii lui trebuie să dea dovadă de spirit de sacrificiu pentru a obţine o victorie în faţa formaţiei antrenate de Julen Lopetegui. În plus, tehnicianul român a făcut o paralelă cu dubla jucată împotriva andaluzilor atunci când o pregătea pe Unirea Urziceni.

ADVERTISEMENT

“Sperăm să facem încă o minune, aşa cum s-a întâmplat cu Unirea Urziceni. Favorită este Sevilla. Are 20 de fotbalişti foarte buni, dar nu este de ajuns pentru un rezultat pozitiv. Trebuie să avem un spirit de sacrificiu. Avem nevoie şi de noroc, aşa cum a avut Mirandes. Au marcat de fiecare dată când au avut posibilitate. 

Vreau să marcăm două goluri cu un singur şut. Au o calitate foarte mare în atac. Ocampos e în naţionala Argentinei, De Jong e în selecţionata Olandei. Pericolul vine de peste tot. Avem nevoie şi de puţin noroc, micile detalii să fie pentru noi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Dan Petrescu și Adrian Păun vorbesc despre MECIUL primăverii, CFR – FC Sevilla, joi, ora 19:55.LIVE ACUM de la Cluj. Toate informațiile sunt pe www.fanatik.ro

Posted by Fanatik.ro on Wednesday, February 19, 2020

Este o altă competiţie. Atunci jucam în grupe, acum vorbim de o dublă eliminatorie. Cel mai important e să mergem la Sevilla având o şansă. Este o echipă foarte puternică pe teren propriu. Studiez foarte atent adversarii. În ultimele meciuri nu le-a ieşit nimic. E ceva întâmplător, mai ales că au un lot foarte bun.

E posibil ca mâine să fie patru sau cinci schimbări faţă de echipa cu Viitorul. Omrani şi la antrenamente pare într-o pasă neagră. Şi un 0-0 ar fi un rezultat foarte bun pentru noi, dar nu vom juca la acest rezultat. Avem o şansă dacă nu primim gol”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Adrian Păun: “Este cel mai important meci pe care-l joc la CFR Cluj”

La conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Sevilla a vorbit şi Adrian Păun, unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei României. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a susţinut că partida de joi va fi cea mai importantă pe care o joacă de când este la campioana României.

“Sper să obţinem un rezultat bun mâine. Nu se ştie dacă voi fi titular. Mereu când intru pe teren vreau sî-mi fac treaba cât mai bine. Am avut rezultate extraordinare în tot acest sezon european. Vom vedea cu ce meci putem compara această dublă.

ADVERTISEMENT

Este cel mai important meci european pe care-l joc la CFR Cluj. Mi-aş dori enorm de mult să joc şi să marchez”, a declarat Adrian Păun.

ADVERTISEMENT
Tags: