Fotbal intern

Dan Petrescu știe unde a greșit Nicolae Dică la FCSB! ”Asta îi reproșez”

30.12.2018 | 12:09
Dan Petrescu stie unde a gresit Nicolae Dica la FCSB Asta ii reprosez

Antrenorul echipei chineze Guizhou Hengfeng, Dan Petrescu, știe unde a greșit Nicolae Dică în mandatul său la FCSB. Fostul campion cu CFR Cluj crede că fostul tehnician al ”roș-albaștrilor” nu și-a făcut așa cum trebuie lotul pentru actualul sezon al Ligii 1 Betano.

”I-aş reproşa că nu a gândit un lot cu 4 fundaşi centrali”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport. Nicolae Dică a avut mari probleme în zona fundașilor centrali din cauza accidentărilor suferite de Mihai Bălașa, Bogdan Planic sau Marko Momcilovic în prima parte a sezonului. Tehnicianul a fost nevoit în multe meciuri să improvizeze în zona centrală cu jucptori din linia mediană sau cu fundași laterali.

Nicolae Dică în timpul unei conferințe de presă la FCSB
Nicolae Dică în timpul unei conferințe de presă la FCSB

Dan Petrescu crede că Nicolae Dică nu trebuia demis de la FCSB

Deși l-a criticat pentru cum și-a alcătuit lotul, Dan Petrescu este de părere că Nicolae Dică nu ar fi trebuit să fie demis de la FCSB: ”La FCSB, schimbarea antrenorului şi aducerea altor jucători nu aduce decât probleme. Nu e o schimbare în bine. În opinia mea, bine ar fi fost dacă ar fi continuat cu Dică pentru că a făcut treabă bună”.

Dan Petrescu i-a răspuns și finanțatorului Gigi Becali, după ce acesta a declarat că nu l-a adus la FCSB pentru că înjură jucătorii. Fostul antrenor de la CFR Cluj a spus că afirmațiile omului de afaceri sunt deplasate. Mai mult, fostul internațional a anunțat că și-ar dori să revină în Liga 1 Betano și să câștige un nou titlu de campion.

Mihai Teja a fost numit în funcția de antrenor principal la FCSB, înlocuindu-l pe Nicolae Dică, care a fost demis după înfrângerea suferită în întâlnirea cu CFR Cluj, în ultima etapă disputată în anul 2018.