Dan Petrescu a suferit o nouă UMILINŢĂ în Rusia! Kuban a ajuns pe ultimul loc în liga a doua!

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
13/08/2016, 21:25
Dan Petrescu a suferit o nouă UMILINŢĂ în Rusia! Kuban a ajuns pe ultimul loc în liga a doua!

Kuban Krasnodar, echipă pregătită de Dan Petrescu, a fost învinsă în etapa a şaptea a ligii a doua din Rusia, de Khimki Moscova, scor 4-1. Gaşcenkov (38), Petrusev (59), Chernişov (69) şi Akhba (80) au marcat pentru gazde, în timp ce formaţia lui Petrescu a înscris prin Obukhov (62).

Kuban Krasnodar a rămas fără victorie în primele şapte etape disputate pînă acum şi, cu doar trei puncte, ocupă ultimul loc în liga a doua din Rusia.

“Este greu să mai comentez ceva după ce pierdem cu acest scor. Dar eu cred că nu reflectă ceea ce s-a întămplat pe teren. Trebuie să ne unim forţele pentru a ieşi din această situaţie complicată. Toţi sîntem de vină pentru ce se întîmplă. Nu pot să înţeleg cum am ajuns să fim pe ultimul loc, nu am încă motivele clare în minte”, a declarat Dan Petrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×