Dan Petrescu, supărat pe toată lumea de pe Planetă după eliminarea din Cupă: „A fost un arbitraj execrabil”

Eduard Dimiean   
în CFR Cluj
29/11/2020, 23:11
Dan Petrescu, supărat pe toată lumea de pe Planetă după eliminarea din Cupă: „A fost un arbitraj execrabil”
Dan Petrescu e supărat pe toată lumea de pe Planetă: "A fost un arbitraj execrabil" (hepta)

Dan Petrescu a atins culmea deznădejdii după ce a declarat că este supărat pe toată lumea de pe Planetă. Antrenorul lui CFR Cluj a lansat un atac și la adresa arbitrajului după partida pierdută cu Poli Iași.

Poli Iași a eliminat-o pe CFR Cluj, din 16-imile Cupei României, la finalul unui meci câștigat cu 1-0.

Golul calificării a fost marcat de Andreias Calcan în minutul 65 al întânlirii printr-o execuție superbă.

Dan Petrescu e supărat pe toată lumea de pe Planetă: „A fost un arbitraj execrabil”

“Nu a fost un meci dezamăgitor, continuăm așa în trend-ul acesta. În prima repriză am jucat bine, au fost două penalty-uri nedate. Presiunile pe care le fac cei de la Craiova au succes, ce zic prin presă de mine. Când vine o echipă la Cluj e arbitrată de parcă ea este campioana.

A fost un arbitraj execrabil. Chiar dacă nu era o prioritate Cupa, îmi pare foarte rău pentru jucătorii care n-au jucat de mult timp, au dat tot ce au avut mai bun. Noi voiam să continuăm, pentru moral este foarte rău.

Jucători nu vin înapoi, suntem descoperiți, eliminarea vine într-un moment extrem de greu. Ceva am prevestit eu în urmă cu câteva săptămâni, când am zis că sunt obosit. Noi antrenorii nu controlăm jocul, jucătorii pe teren o fac”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Poli iași.

Dan Petrescu despre CSKA Sofia: „La ei nu o fi COVID”

„O perioadă rea, nu dorm deloc, nu dormeam eu nici când câștigam. La noapte este o noapte albă, trebuie să găsesc soluții pentru meciul cu CSKA. La ei nu o fi COVID, sunt toți disponibili. Așa ghinion n-am avut niciodată în carieră.

Tot timpul mă gândesc la presiune, bagajul e făcut, mai am contract un an jumate, vedem ce va decide conducerea clubului. Sunt supărat pe mine și pe toată lumea de pe Planeta asta”, a completat Dan Petrescu la finalul meciului.

CFR Cluj o întâlnește joi în Europa League pe CSKA Sofia, în runda a 5-a din faza grupelor. Campioana României se află pe locul 3 în grupă, cu 4 puncte obținute în cele 4 etape disputate.

Închide ×