ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu surprinde: ”FCSB ar trebui să câștige titlul an de an” + Vești proaste pentru Pașcanu: ”Poate să plece dacă vrea”

Autor: Adrian Baciu | 25.12.2019 | 21:13
Dan Petrescu surprinde: ”FCSB ar trebui să câștige titlul an de an” + Vești proaste pentru Pașcanu: ”Poate să plece dacă vrea”
Dan Petrescu își critică deja jucătorii încă dinainte de reluarea sezonului: "Trebuia să facem mai multe puncte!". Sursa foto: sportpictures.eu

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a scris o nouă pagină de istorie în ceea ce privește participarea echipelor din România în cupele europene. Clujenii au obținut un record de puncte în grupele Europa League (12). Și pe plan intern, ardelenii au defilat în ultimele sezoane, obținând două titluri consecutive.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu surprinde: ”FCSB ar trebui să câștige titlul an de an” 

În ciuda faptului că antrenează echipa momentului din fotbalul românesc, Dan Petrescu are o poziție surprinzătoare atunci când trebuie să nominalizeze echipa cu cel mai bun lot din campionat.

Petrescu apreciază că FCSB, principala rivală la titlu, are cel mai bun lot de jucători din întrecerea internă, fiind mult peste celelalte contracandidate.

ADVERTISEMENT

”FCSB are cel mai bun lot, de departe. Să nu spună că pun presiune pe ei, dar la ce valori au ar trebui să câștige titlul an de an. Sunt acolo fotbaliști foarte buni, de mare valoare pentru fotbalul intern.”, a spus Petrescu la Digisport.

  • 2014-2015 a fost ultimul sezon în care FCSB a câștigat titlul de campioană în România
ADVERTISEMENT

Petrescu îi dă vești proaste lui Pașcanu: ”Poate să plece dacă vrea”

Alexandru Pașcanu (21 de ani), jucător de bază al naționalei U21 pe care Mirel Rădoi a dus-o în careul de ași al Campionatului European din Italia și San Marino, are viață grea sub comanda lui Petrescu.

Antrenorul campioanei recunoaște că nu are încredere în Pașcanu pentru postul de fundaș central, acolo unde preferă să meargă pe mâna experienței. Tânărul jucător venit de la Leicester ar putea pleca împrumut.

ADVERTISEMENT

”Nu am apucat să îl cunosc, dar dacă își găsește o echipă unde să joace, poate pleca. Eu nu o să mă bazez pe un U21 pe postul de fundaș central.

Noi, în Liga 1, când aveam toți fundașii centrali apți, nu ajungea nimeni la poarta noastră. La regula U21, unul era ok, dar doi sunt prea mult pentru angrenajul unei echipe”

ADVERTISEMENT

Alexandru Pașcanu, cotat la 400.000 de euro de site-ul Transfermarkt, a bifat doar patru prezențe pentru CFR Cluj în sezonul 2019-2020.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!