Petrescu: “Nu e tragedie dacă nu luăm titlul!” Replica lui Mureşan

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 10:28
Petrescu: “Nu e tragedie dacă nu luăm titlul!” Replica lui Mureşan

Dan Petrescu a vorbit despre şansele la titlu ale echipei sale. Deşi toţi adversarii o văd pe CFR drept princiapala favortă la câştigarea campionatului, prin prisma faptului că ocupă primul loc în clasament şi a făcut şi transferuri importante în această iarnă (Costache, Ţucudean, Ioniţă), antrenorul afirmă că nu ar fi o dramă dacă CFR n-ar termina prima la finalul play-off-ului. 

 „Avem jucători noi, sper să ne ajute. Ca să ajungi sus este foarte greu, dar ca să te menţi e şi mai greu. Suntem conştienţi că toate echipele din play-off vor să câştige campionatul chiar dacă nu li se dau şanse, cred că toate cele 6 se vor bate la câştigarea campionatului. Nu ar fi o dramă dacă CFR nu ar câştiga campionatul, în opinia mea. Eu zic că la anul ar trebui, sută la sută, să ne batem la campionat. Anul acesta trebuie să încercăm”, a spus Dan Petrescu. 

Dan Petrescu e contrazis de Mureşan: “Avem toate condiţiile să intrăm în Champions League”

Oficialii CFR-ului sunt mult mai optimişti decât antrenorul. Preşedintele Iuliu Mureşan afirmă că echipa nu doar că are şansa de a lua titlul, ci şi să intre în grupele Champions League! 

“Avem echipă bună, avem cel mai bun antrenor din România, sunt toate condiţiile ca să facem din nou performanţă, să câştigăm campionatul şi participăm în preliminariile Champions League. Cu două-trei întăriri şi la vară, de ce să nu ne gândim şi la grupe?”, a fost declaraţia lui Iuliu Mureşan. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.