Sport

Dan Petrescu, taxat pentru alegerile de la CFR Cluj: „S-a legat sufletește de unii jucători!”

Dan Petrescu a fost taxat pentru alegerile făcute la noul său mandat de la CFR Cluj.
20.09.2021 | 21:12
Dan Petrescu taxat pentru alegerile de la CFR Cluj Sa legat sufleteste de unii jucatori
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a vorbit despre noul mandat al „Bursucului” de la campioana României, spunând că tehnicianul s-a legat sufletește de unii jucători alături de care aq făcut performanță, dar care acum sunt ieșiți din formă.

Nici Gabi Balint nu este de părere că Dan Petrescu se poate relaxa prea mult, prin prisma a ceea ce a făcut în trecut la echipă, viitorul fiind cel important. În schimb, Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea antrenorului și consideră că lucrurile se vor așeza cum trebuie în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, taxat pentru alegerile de la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost taxat pentru alegerile făcute în noul mandat de la CFR Cluj, Ion Crăciunescu declarând că antrenorul s-a legat sufletește de jucători alături de care a făcut performanță, dar care acum nu mai sunt în formă:

„Cel mai bun lucru făcut de Dan Petrescu la CFR Cluj a fost parcursul la cupele europene, dar poate că acum s-a legat sufletește prea mult de unii jucători alături de care a făcut performanță și acest lucru să îl tragă în jos acum”.

ADVERTISEMENT

Și Gabi Balint consideră că Dan Petrescu a făcut lucruri bune la CFR Cluj, însă nimeni nu îl poate salva de la o posibilă demisie, dacă echipa nu va avea un traseu bun în actualul sezon:

„Nu e o problemă dacă CFR-ul pierde acest meci, au încă un avantaj mare faț de restul. La meciul de azi, Craiova arată mai bine. Jos pălăria pentru ce a făcut Dan Petrescu la CFR, dar în fotbalul de azi, ce ai făcut ieri nu mai e valabil azi”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu îl apără pe Dan Petrescu

La polul opus, Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Dan Petrescu, spunând că finalul sezonului va fi definitoriu pentru realizările sale la campioana României:

„La Dan Petrescu, fiecare meci e extrem de important. Botoșani e o echipă incomodă pentru fiecare echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Jablonec a fost o surpriză, pentru că vorbim despre o echipă cu experiență în cupele europene. Este o presiune, există presiune la CFR Cluj la fiecare meci”.

„Orice meci e important în cupele europene, mai ales pentru patronul echipei. Există o relație de lungă durată, să nu uităm că Petrescu are 3 titluri câștigate la club, a jucat bine în cupele europene și s-a bătut de la egal la egal cu Sevilla.

Se va trage linie la final și se va vedea ce a făcut Petrescu. E un proiect între două persoane care se cunosc foarte bine”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT