Sport

Dan Petrescu, temător înaintea meciului FC Argeș – CFR Cluj: ”Nu mai suntem așa fresh cum eram odată”. Video

CFR Cluj are două puncte avans față de FCSB, însă antrenorul Dan Petrescu este îngrijorat înaintea partidei cu FC Argeș din cauza oboselii acumulate de jucătorii săi.
05.05.2022 | 18:39
Dan Petrescu temator inaintea meciului FC Arges  CFR Cluj Nu mai suntem asa fresh cum eram odata Video
CFR Cluj are două puncte avans față de FCSB, însă antrenorul Dan Petrescu este îngrijorat înaintea partidei cu FC Argeș din cauza oboselii acumulate de jucătorii săi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși ardelenii sunt favoriți să câștige titlul și în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, FANATIK a aflat că patronul Neluțu Varga a pregătit o listă cu fotbaliști importanți de care plănuiește să se despartă la vară.

Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea partidei FC Argeș – CFR Cluj

Înaintea ultimelor două etape extrem de dificile în care vor întâlni Universitatea Craiova și FCSB, CFR Cluj are un meci mai ușor în deplasare cu FC Argeș, în etapa a 8-a a play-off-ului, dar antrenorul Dan Petrescu se teme de faptul că piteștenii nu au presiune și pot evolua relaxați.

ADVERTISEMENT

”Orice meci e greu, acum, pe final de sezon, mai ales din punct de vedere mental, fizic, nu va fi ușor, presiunea e foarte mare. Cei de la FC Argeș nu știu dacă au vreo presiune, vor juca pentru fani, pentru patron, care e supărat pe ei, din ce am înțeles, după ultimele rezultate.

Și Farul cu noi a jucat fotbal, pentru că au evoluat fără stres, fără presiune. La fel va fi și la Pitești. Victoria ar fi fantastică pentru noi! În plus, nu mai suntem așa fresh cum eram odată.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, în a doua repriză jucăm mai bine, nu mai înțeleg… Cu Voluntari am dat gol în repriza a doua, la fel cu Farul și Craiova, în 10 oameni n-am jucat rău cu FCSB în repriza a doua”, a declarat Petrescu, la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu FC Argeș.

Ce jucători nu fac deplasarea la Pitești

Vestea bună pentru tehnicianul din Gruia este faptul că are foarte puține probleme de lot înaintea meciului programat sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:30, și va putea trimite în teren cea mai bună echipă.

ADVERTISEMENT

”Susic e suspendat și accidentat, a pierdut sezonul, în rest n-ar fi așa mari probleme. Sigurjonsson nu s-a antrenat la 100%, are doar un antrenament, în rest nu cred că mai sunt probleme”, a afirmat Petrescu.

”Lui Birligea i-am zis să fie italian după golul ăsta, să aibă mentalitate de italian. Pentru că el a crescut în Italia. A arătat modestie, dar trebuie să dovedească în continuare.

ADVERTISEMENT

A adus trei puncte mari, ne-a ajutat pe toți. Trebuie să joace bine și să crească. E un jucător de viitor și e posibil să ajungă într-o zi și la națională, depinde de el”, a spus Dan Petrescu despre jucătorul care a adus victoria CFR-ului în partida cu Farul.

ADVERTISEMENT