Fotbal intern

Dan Petrescu, ținta glumelor jucătorilor lui CFR Cluj: „El crede că virusul se ia prin telefon!”

11.04.2020 | 12:47
Dan Petrescu tinta glumelor jucatorilor lui CFR Cluj El crede ca virusul se ia prin telefon
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost ținta glumelor jucătorilor săi, care au spus că acesta s-a baricadat în casă și nu vorbește nici la telefon prea des.

Jucătorii lui CFR Cluj au glumit pe seama lui Dan Petrescu

Ciprian Deac, mijlocașul lui CFR Cluj, a glumit pe seama lui Dan Petrescu, unul dintre primii antrenori din România care s-au grăbit să încheie pregătirile din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Deac a mărturisit că tehnicianul s-a baricadat în casă și nici nu îi sună atât de des pe fotbaliști:

„Este la hotelul unde facem noi cantonamentele, dânsul e puţin speriat, a fost şi când a luat decizia să nu facem niciun antrenament, cred că a fost decizia cea mai bună pentru că am fost printre primele echipe care nu ne-am mai prezentat la antrenamente şi am fost izolaţi acasă.

ADVERTISEMENT

A spus că cel mai bine e să stăm acasă, cu familiile noastre, că sănătatea e pe primul loc. Dânsul e şi acum la hotel, izolat, nu vrea să vadă pe nimeni, cred că nu vrea să audă pe nimeni, cred că ştie că se ia şi prin telefon (râde)”, a declarat Ciprian Deac pentru Telekomsport.

„Știe să ne motiveze foarte bine!”

Ciprian Deac a continuat și și-a lăudat antrenorul pentru profesionalismul de care dă dovadă mereu: „Domnul Petrescu are o calitate care e cea mai importantă.

ADVERTISEMENT

Ştie să ne motiveze foarte bine, îndiferent că jucăm cu echipa de pe primul loc sau de pe ultimul, pregăteşte la fel meciurile şi te face să joci ca şi cum ai juca ultimul meci, lucrul asta m-a impresionat cel mai mult”.

„E clar că e un tip care iubeşte fotbalul, se dedică 100%, vine primul la stadion, pleacă seara târziu, e un om care chiar trăieşte pentru fotbal. Puţini antrenori am văzut de genul dânsului, care efectiv nu cred că mai are viaţă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e o surpriză cum se manifestă, pentru că dacă aţi sta să vedeţi ce discursuri are înaintea meciurilor, cum vorbeşte cu fiecare în parte… E un om foarte calculat şi foarte calm.

Dar la tensiunea meciurilor nu mai realizează ce face, e total opus faţă de cum e cu noi când suntem în cabină, când vorbeşte personal cu fiecare”, a mai spus Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT