Fotbal intern

Dan Petrescu, totul despre cum ar putea să o antreneze pe CFR Cluj! “Aş vrea să vorbesc cu ei”

13.11.2018 | 16:06
Dan Petrescu totul despre cum ar putea sa o antreneze pe CFR Cluj As vrea sa vorbesc cu ei

Dan Petrescu nu a negat posibilitatea de a ajunge din nou pe banca CFR-ului. La sosirea în țară, antrenorul a spus totul despre cum ar putea să antreneze în Gruia. Astfel, acesta a precizat că ar fi dispus să îi preia pe ardeleni din mers, dar pentru moment situația sa de la Guizhou Hengfeng este neclară.

“Nu ştiu dacă mă vrea cineva dacă CFR e pe primul loc şi au un antrenor, echipa joacă bine, am înţeles, nu văd care ar fi motivul să se schimbe antrenorul acum. Dacă aş fi liber de contract, normal că aş vorbi cu orice echipă care mă doreşte. Şi dacă CFR m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei. Dar în momentul de faţă eu îmcă am contract, cei de acolo au un antrenor, rămâne de văzut ce va fi în continuare. Cred că până în decembrie voi şti mai multe”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, totul despre cum ar putea să o antreneze pe CFR Cluj! Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj si Dan Petrescu © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan și Dan Petrescu au lucrat împreună pentru CFR Cluj sezonul precedent

Dan Petrescu, totul despre cum ar putea să o antreneze pe CFR Cluj!

Dan Petrescu nu a reușit să îi salveze pe chinezii de la Guizhou Hengfeng de la retrogradare. Deocamdată șefii n-au luat nicio măsură, dar e puțin probabil să continue cu tehnicianul român pe bancă.

“Mai am un an de contract dar rămâne de văzut ce se va întâmpla. Nu e nimic clar deocamdată. (n.r. – dacă se pune problema unei despărţiri) Normal, pentru că vroiam să ne salvăm de la retrogradare. Când am ajuns echipa avea şanse mici, am zis că numai un miracol poate să o facă. De obicei, echipele care le-am luat de pe ultimul loc am reuşit să le ridic, de data aceasta nu am mai putut, miracolul nu a mai fost posibil. Cred că orice antrenor mergea era foarte greu pentru că erau foarte multe probleme. Nici eu nu mă aşteptam să fac 20 de puncte, după o lună de antrenamente mi-am dat seama că sunt foarte multe probleme, sunt foarte mulţi jucători importanţi accidentaţi, jucătorii străini care nu cred că erau la nivelul celorlalte echipe şi mi-am dat seama de probleme. Mai ales că echipa avea numai patru puncte, moralul era la pământ şi primele mele opt meciuri au fost şapte deplasări cu primele şapte clasate. Per total eu zic că am făcut puncte destule dar din păcate nu au fost de ajuns”, a adăugat Dan Petrescu.
* 20 de puncte a luat Dan Petrescu în 19 etape alături de Guizhou Hengfeng