Fotbal intern

Dan Petrescu, totul despre transferul lui Țucudean! “Dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca”

03.01.2019 | 09:54
Dan Petrescu totul despre transferul lui Tucudean Daca va fi o oferta de nerefuzat sunt convins ca va pleca

A luat titlul cu CFR Cluj, apoi a plecat în China ca să o scape de la retrogradare pe Guizhou Hengfeng! Deși nu a reușit lucrul acesta, Dan Petrescu a rămas un antrenor cu cotă bună. Tehnicianul a dezvăluit acum totul despre un eventual transfer al fostului său jucător, George Țucudean! Petrescu știe că atacantul se simte perfect în Gruia și nu vrea să plece, dar lucrurile se pot schimba de la clipă la clipă în pauza competițională. Țucudean este cotat la 3 milioane de euro, însă șefii de la CFR vor să obțină mult mai mult de pe urma lui.

“Dacă nu va fi ofertă, ce să facă? Din câte am înţeles, George nu vrea să plece de la CFR, este fericit. La fel ca şi mine, dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca şi clubul îl va lăsa să plece”, a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre China.

Dan Petrescu, totul despre transferul lui Țucudean! George Tucudean in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, marti 4 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
George Țucudean a marcat ultima oară pentru naționala României, în deplasarea din Muntenegru

Dan Petrescu, totul despre transferul lui Țucudean!

Ajuns la 27 de ani, George Țucudean este golgheterul Ligii 1 Betano. Împarte locul 1 în acest clasament cu Alexandru Mitriță, jucătorul Universității Craiova, amândoi având câte 13 goluri marcate. Mai mult de atât, Țucudean a devenit și un om de bază în angrenajul tricolorilor, acolo unde selecționerul Cosmin Contra l-a trimis deseori în teren pentru meciurile din Liga Națiunilor. Pentru Dan Petrescu nu există o comparație între Țucudean și Dennis Man. Antrenorul spune că atacantul CFR-ului i-a luat fața jucătorului de la FCSB.

“Joacă pe posturi diferite şi au roluri diferite în echipă, amândoi sunt foarte valoroşi, dar cred că anul trecut Ţucudean, nu că am fost eu antrenor la CFR Cluj, a avut un an mai consistent, a jucat bine tot anul. Cred că Dennis Man, în cea de-a doua parte nu a fost aşa de consistent şi nu a avut realizări spectaculoase”, a adăugat Dan Petrescu.

  • 3 goluri a marcat George Ţucudean pentru echipa naţională a României