Sport

Dan Petrescu, trădat chiar de omul pe care voia să îl scoată din echipă la CFR Cluj – FCSB. Motivul pentru care își pierduse încrederea în Susic. Exclusiv

Dan Petrescu a decis să-l titularizeze în ultimul moment pe Mateo Susic în partida CFR Cluj - FCSB, deși, inițial, plănuise ca în defensiva campioanei României, pe postul de fundaș dreapta, să se afle Cristi Manea.
17.04.2022 | 22:13
Dan Petrescu tradat chiar de omul pe care voia sa il scoata din echipa la CFR Cluj  FCSB Motivul pentru care isi pierduse increderea in Susic Exclusiv
Dan Petrescu a decis să-l titularizeze în ultimul moment pe Mateo Susic în partida CFR Cluj - FCSB, deși, inițial, plănuise ca în defensiva campioanei României, pe postul de fundaș dreapta, să se afle Cristi Manea
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris cu trei zile înaintea partidei CFR Cluj – FCSB despre faptul că Dan Petrescu plănuiește să-l titularizeze pe Cristi Manea, pe postul de fundaș dreapta, în locul lui Mateo Susic.

Dan Petrescu, trădat chiar de omul pe care voia să îl scoată din echipă la CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu plănuise ca, în meciul cu FCSB, care ar putea decide, în mare parte, campioana României, să-l titularizeze pe Cristi Manea, pe postul de fundaș dreapta. Această mutare ar fi dus la scoaterea din echipă a lui Mateo Susic, care a intrat în ultimele șase luni de contract și în care Dan Petrescu nu mai are încredere.

ADVERTISEMENT

Însă, în ultimul moment, antrenorul campioanei României a decis să meargă pe mâna lui Mateo Susic.

Alegerea „Bursucului”, pentru postul de fundaș dreapta, s-a dovedit una neinspirată, având în vedere că Mateo Susic a văzut cartonașul roșu, în minutul 43 al partidei cu FCSB, după o intrare dură asupra lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean și Claudiu Petrila, titulari în CFR Cluj – FCSB

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Cristi Bălgrădean l-a înlocuit în poartă pe Otto Hindrich, semn că Dan Petrescu a mizat pe experiență în meciul cu FCSB.

Pentru a bifa regula U21, antrenorul CFR-ului l-a trimis în teren pe Claudiu Petrila, care, în acest sezon, a început majoritatea meciurilor din postura de rezervă.

ADVERTISEMENT

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, unul în care s-au vândut toate biletele, lucru foarte rar la Cluj, dar în opinia mea nu este un meci decisiv, nu este finala Cupei sau finala Champions League. După meciul ăsta nu se știe nimic. 

Dacă vor câștiga ei, se reia lupta aproape de la zero. E clar, toți ne dorim un rezultat pozitiv, dar va fi un meci cu intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Sper ca fanii să fie alături de noi. Va fi ceva intens. Presiune este pe ambele echipe. Când ești antrenor la CFR sau FCSB tot timpul ai presiune”, spunea Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei CFR Cluj – FCSB.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,93 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT