Sport

CFR Cluj mai face un transfer în finalul periodei de mercato: „De luni este jucătorul nostru”. Update exclusiv

CFR Cluj a acționat la insistențele antrenorului Dan Petrescu și s-a înțeles cu UTA Arad pentru transferul mijlocașului Roger (25 de ani) încă din această iarnă.
12.02.2022 | 23:44
CFR Cluj mai face un transfer in finalul periodei de mercato De luni este jucatorul nostru Update exclusiv
Dan Petrescu a cerut acum încă două transferuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-02-2022
21:42

CFR Cluj mai face un transfer în finalul periodei de mercato

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Roger va veni încă din această iarnă în Gruia.

„S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League”, a declarat Cristi Balaj, la Look Sport.

10-02-2022
13:17

Brazilianul Roger vine la CFR Cluj după meciul UTA - Dinamo

Dan Petrescu a primit un cadou din partea conducerii după remiza albă cu UTA. Tehnicianul a cerut ca Roger de la Arad și Braun de la Botoșani, care au semnat din vară cu CFR Cluj, să fie aduși acum.

Oficialii campioanei s-au mișcat repede și s-au pus de acord cu UTA pentru ca mijlocașul Roger să vină acum la CFR. „Merge la Cluj după meciul nostru de acasă, de duminică, împotriva lui Dinamo. În principiu, ne-am înțeles”, spun cei de la Arad.

Din informațiile FANATIK, în urma negocierilor, CFR Cluj și UTA au bătut palma pentru 75.000 de euro ca Roger să meargă acum în Gruia. În schimb Botoșaniul nu a scăzut momentan niciun cent din cei 150.000 de euro ceruți pentru Braun, astfel că șansele ca și acesta să ajungă acum la CFR sunt minime.

10-02-2022
13:08

FANATIK a aflat că tehnicianul își dorește să îi aducă imediat pe Roger și Cristopher Braun, jucători care din vară vor fi ai CFR-ului, dar Dan Petrescu nu vrea să mai aștepte până atunci.

Astfel, șefii campioanei României s-au interesat în ce condiții pot fi aduși cei doi fotbaliști, iar UTA și FC Botoșani sunt dispuse să îi lase pe jucători să plece mai devreme în „Gruia” doar în schimbul unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu le-a cerut acum șefilor CFR-ului încă doi jucători

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă după seria de patru remize consecutive făcute de CFR Cluj de la reluarea campionatului, iar „Bursucul” vrea să se asigure că nu va pierde lupta la titlu cu FCSB, care părea la un moment dat decisă.

CFR Cluj a anunțat deja transferurile lui Cristopher Braun de la FC Botoșani și a lui Roger de la UTA, însă cei doi jucători vor veni abia din vară la echipă.

ADVERTISEMENT

Acum, Dan Petrescu le-a cerut șefilor săi să îi aducă mai devreme pe cei doi, simțind nevoia unui nou suflu la echipă, însă atât UTA, cât și FC Botoșani cer o sumă de bani pentru a-i lăsa pe fotbaliști să plece mai devreme de la cluburi.

Și UTA și FC Botoșani cer câte 150.000 de euro pentru a-și lăsa fotbaliștii să plece acum la CFR Cluj, lucru care nu este pe placul campioanei României, din cauza problemelor financiare de la club, dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Toamna trecută, problemele CFR-ului au devenit mai serioase, după ce patronul Neluțu Varga a suferit pierderi de aproximativ 6.000.000 de euro, așa cum a scris FANATIK.

Este greu de crezut că CFR Cluj îi va aduce pe ambii fotbaliști acum, în cel mai bun caz, clujenii vor reuși să-l aducă pe unul dintre cei doi, posibil pe Roger, campioana României având nevoie de un jucător la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

„Avem nevoie de o victorie etapa viitoare, iar după o să avem un ciclu săptămânal. Mi-a plăcut Roger, poate vine acum, poate vine la vară.

Și Braun putea să vină acum, dar urmează să vedem ce discut cu cei din conducere zilele următoare”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu UTA.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Cristopher Braun, conform transfermarkt.com
  • 30 de ani are Cristopher Braun
  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Roger, conform transfermarkt.com
  • 25 de ani are Roger

Braun și Roger au jucat împotriva CFR-ului de când s-au anunțat transferurile lor

CFR Cluj a anunțat transferurile din vară ale lui Cristopher Braun și Roger, iar de când s-a făcut anunțul cei doi au apucat să joace împotriva viitoarei lor echipe.

Ambii s-au descurcat bine în duelul direct cu CFR Cluj, fără să lase impresia că „se dau la o parte” în favoarea echipei la care vor ajunge.

Braun a fost unul dintre cei mai lăudați jucători ai lui FC Botoșani după remiza din „Gruia”, scor 1-1: „Botoșani trebuie felicitat! Mă bucur că Braun a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Botoșani azi”.

„Singurul lucru care-l puteam aduce ca semn de respect pentru Botoșani a fost să anunțăm înainte de a juca meciul că l-am luat pe el”, a spus Cristi Balaj, președintele CFR-ului, la finalul meciului.

Rezultatele CFR-ului cu UTA și FC Botoșani:

  • CFR Cluj – FC Botoșani 1-1 (Braun a fost titular și a jucat tot meciul)
  • CFR Cluj – UTA 0-0 (Roger a fost titular și a jucat 86 de minute)
ADVERTISEMENT