Sport

Dan Petrescu, uimit de victoria CFR-ului de la Arad: „Nu văd cine mai poate câștiga aici!”

Dan Petrescu a fost extrem de mulțumit de faptul că CFR Cluj a reușit să câștige pe terenul celor de la UTA și e de părere că nicio altă echipă din Liga 1 nu va reuși să câștige la Arad.
26.09.2021 | 23:44
Dan Petrescu uimit de victoria CFRului de la Arad Nu vad cine mai poate castiga aici
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj i-au lăudat pe cei de la UTA, care au făcut o partidă excelentă, susținuți frenetic de un public care și-a încurajat echipa permanent și a epuizat biletele pentru această partidă în doar 90 de minute.

CFR Cluj se distanțează astfel la șase puncte de FC Botoșani, echipa de pe locul doi, iar Dan Petrescu a fost extrem de mulțumit de rezultatul partidei, însă nu și de jocul echipei.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îi ridică în slăvi pe cei de la UTA: „O victorie incredibilă! Am întâlnit un adversar extraordinari acasă”

Dan Petrescu a fost extrem de bucuros că jucătorii săi au reușit să câștige în „infernul” de la Arad și e de părere că CFR Cluj a obținut o victorie norocoasă la Arad.

„A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Ne-au dominat, dar jucătorii care au intrat atât au putut.

ADVERTISEMENT

Banca era plină de copii și am avut soluții puține. Nu am avut jucători pe faza de atac care să facă 2-0. O victorie incredibilă! Echipa a părut obosită chiar dacă jucătorii nu au jucat la Craiova.

Cred că suntem singura echipă din Romania care va câștiga la Arad. Nu văd cine mai poate câștiga aici. O victorie incredibilă! Am rămas impresionat de cum au jucat”.

ADVERTISEMENT

Petrescu e nemulțumit de jocul echipei: „Trebuie să ajungem la poartă și să ne creem ocazii”

„Trebuie să ajungem la poartă și să ne creem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.

A lipsit și Deac și cei trei atacanti accidentați. Sigurdsson la fel. Nu știu în ce măsură ne pot ajuta joi sau duminică cu Mediaș. Nu avem liniște până duminică. O să fie și odihnă și muncă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să vedem ce program facem și să reușim să ne pregatim altfel. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, toți care merg la echipele naționale se întorc accidentați.

Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. Atât au putut jucătorii care au intrat”, a spus Dan Petrescu după victoria de la Arad.

Alexandru Chipciu, omul decisiv al ardelenilor în meciul cu UTA

Alexandru Chipciu a marcat un golazo împotriva celor de la UTA și care s-a dovedit a fi decisiv în victoria CFR-ului, care își consolidează prima poziție în clasament.

Mijlocașul a vorbit la finalul partidei despre momentul care a tranșat meciul: „La fotbal câteodată faci și lucruri inconștiente. Îți vine pe moment și așa am gândit-o”.

ADVERTISEMENT