Sport

Dan Petrescu, ultimatum din partea patronului Neluțu Varga! Ce trebuie să facă urgent pentru a nu fi dat afară de la CFR Cluj. Exclusiv

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost băgat în ședință de patronul Neluțu Varga! Ce obiective de îndeplinit pe termen scurt are Dan ca să nu fie demis!
16.09.2022 | 15:17
Dan Petrescu ultimatum din partea patronului Nelutu Varga Ce trebuie sa faca urgent pentru a nu fi dat afara de la CFR Cluj Exclusiv
Dan Petrescu, ultimatum din partea patronului Neluțu Varga! Câte puncte trebuie să facă în Europa și în SuperLiga pentru a nu fi dat afară de la CFR Cluj! Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scaunul lui Dan Petrescu se clatină serios în urma prestațiilor campioanei CFR Cluj din ultima vreme. După eșecul de pe teren propriu cu turcii de la Sivasspor, tehnicianul a fost băgat în ședință de patronul Neluțu Varga!

Dan Petrescu a primit ultimatum la CFR Cluj din partea patronului Neluțu Varga. „I-a arătat cartonașul galben, dar eliminarea e tot mai aproape!”

Răbdarea lui Neluțu Varga pare să fie pe sfârșite cu Dan Petrescu. Deși i-a făcut tehnicianului toate poftele și i-a adus toți jucătorii doriți, CFR Cluj arată rău în acest sezon. Nu doar în SuperLiga, ci mai ales în meciurile europene.

ADVERTISEMENT

După ce a ratat cu Piunik Erevan marele vis numit grupele Ligii Campionilor, Petrescu și CFR Cluj s-au târât spre grupele Conference League. Un minim obiectiv bifat de „Bursuc”, dar care nu poate stinge supărările, nu doar financiare, ale patronului Neluțu Varga.

Asta cu atât mai mult cu cât cele două meciuri din grupa de Conference League au arătat groaznic pentru CFR și Petrescu. După rușinea salvată pe final în Kosovo, cu golul norocos al lui Yuri din minutul 91, a venit eșecul neașteptat din Gruia cu turcii de la Sivaspor. O echipă care nu bătuse pe nimeni în 10 meciuri, care a venit la Cluj fără tricouri și cu doar 16 jucători!

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga nu a mai suportat încă o umilință. FANATIK a aflat că, în dimineața de după partida cu trupa lui Riza Calimbay, Varga l-a băgat în ședință pe Petrescu și i-a dat un ultimatum. „Varga i-a arătat cartonașul galben, ca să spunem așa, dar eliminarea e tot mai aproape. Totul depinde de Petrescu”, dezvăluie apropiații șefului de la CFR Cluj.

Ce obiective rapide trebuie să îndeplinească Dan Petrescu pentru a nu fi dat afară de la CFR Cluj: 10 puncte în Conference și locul 1 în SuperLiga!

Pentru Neluțu Varga nu au mai contat lamentările permanente ale antrenorului privind greșelile de arbitraj care s-au făcut împotriva CFR-ului. Nu au mai contat nici scuzele pe care Petrescu le-a găsit și nici faptul că Dan se agață de contract.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, ultimatumul dat de Varga lui Petrescu este dur. Tehnicianul trebuie să acumuleze 10 puncte în grupa de Conference League, unde CFR are momentan doar un punct, dar să și redreseze situația din campionat.

În SuperLiga, CFR este pe locul 5, la 6 puncte de liderul Farul Constanța, dar cu două meciuri mai puțin, restanțele de la Hermannstadt și de la FCSB. Varga i-a transmis clar lui Petrescu că trebuie să fie pe primul loc până în iarnă!

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește competiția europeană, de unde CFR mai poate primi injecții financiare, Petrescu are nevoie de 3 victorii pentru a nu fi demis de patron. Urmează dubla cu favorita grupei, Slavia Praga, cu primul meci în Cehia pe 6 octombrie, dar și deplasarea la Siva și revanșa din Gruia cu Ballkani. Nu e imposibil, dar pare dificil la ce joacă acum echipa lui Petrescu.

„The big” Dan, cel mai titrat antrenor din SuperLiga, câștigând titluri după titluri la CFR Cluj, nu mai este nici pe placul fanilor. Aceștia i-au cerut demisia de mai multe ori în ultima vreme, nu doar în comentariile de pe site-ul oficial, dar mai ales „live”, pe stadion!

Victoriile cu Voluntari și CSU Craiova par excepții la modul cum arată CFR de câteva săptămâni. O formație campioană cu deja 3 eșecuri în campionat în 8 meciuri și care nu a bătut pe nimeni în Europa în 4 deplasări! Chiar dacă a jucat în Andorra, Kosovo, Slovenia sau Armenia!

  • 12 jucători i-a adus Neluțu Varga lui Dan Petrescu în această vară: Scuffet, Brucic, Kolinger, Billong, Braun, Mbaye, Muhar, Mistrati, Ze Gomes, Malele, Janga, Betancor. Doar ultimul a plecat deja, împrumut în Cipru, la Paphos
  • 29,05 milioane de euro este valoarea lotului campioanei României pe transfermarkt
ADVERTISEMENT