Sport

Dan Petrescu, un car de nervi după ”Meciul pentru Pace” CFR Cluj – Dinamo Kiev 0-0. ”Am avut 2-3 penalty-uri. A venit fratele lui Kovacs acum”. Video

CFR Cluj și Dinamo Kiev s-au înfruntat amical în ”Meciul pentru Pace”. Numai pace nu a fost după terminarea jocului. Dan Petrescu a răbufnit după meci și acuză că arbitrii au privat echipa lui de mai multe penalty-uri.
21.04.2022 | 10:07
Dan Petrescu un car de nervi dupa Meciul pentru Pace CFR Cluj  Dinamo Kiev 00 Am avut 23 penaltyuri A venit fratele lui Kovacs acum Video
Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul amicalului cu Dinamo Kiev. Antrenorul CFR-ului reclamă delegarea lui Szabolcs Kovacs la centru, fratele lui Istvan Kovacs, și neacordarea a două lovituri de la 11 metri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Meciul pentru Pace” dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev 0-0, parte a turneului european pe care campioana Ucrainei îl susține în această perioadă, a fost un spectacol, până la un moment dat. După joc, Dan Petrescu a sărit la gâtul arbitrului Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs.

Dan Petrescu: ”La următorul meci vine sora lui Kovacs”

Recunoscut pentru temperamentul lui vulcanic, mereu în război cu arbitrii și adversarii direcți, indiferent de natura partidei, Dan Petrescu s-a dat din nou în spectacol după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României și-a menajat cei mai mulți dintre jucătorii de bază și a dat minute fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în actualul sezon.

”Meciul pentru Pace” s-a încheiat la egalitate 0-0, însă Dan Petrescu nu a fost mulțumit de rezultat. Tehnicianul ar fi vrut ca echipa lui să câștige.

ADVERTISEMENT

Nici centralul Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, cel care a oficiat derby-ul cu FCSB, pierdut de vișinii cu 0-1, nu a scăpat de criticile lui Petrescu.

”Am avut două-trei penalty-uri, dar penalty-uri n-am mai primit nici în amicale, nici în oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum. Următorul meci vine sora lui Kovacs și după aia fata lui Kovacs sau băiatul.

ADVERTISEMENT

Și uite așa o continuăm… ok, e meci amical, dar dacă e penalty, dă, mă, băiatule, că a fost clar, două au fost! Nu înțeleg cum poate să fie trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40.

N-ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum. Cu tot respectul pentru el și fratele lui, dar deja ai comis-o și ne-ai curățat.

ADVERTISEMENT

Lăsați-ne și pe noi în pace să jucăm și să primim. Mă uitam la Benzema că a primit penalty, bine că primește! Noi n-am mai primit un penalty de nu știu când”, a tunat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

Nici Dinamo Kiev nu s-a ridicat la așteptările lui Dan Petrescu

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev a fost tratat de echipa lui Mircea Lucescu ca un joc de pregătire. Au fost momente în care ritmul de joc a fost bun, dar nu s-a marcat nici un gol și acest lucru l-a dezamăgit teribil pe antrenorul campioanei CFR Cluj.

”Nu cred că ar fi bine să vorbim prea mult de meci, n-am venit aici să vedem cine câștigă. Indiferent ce meci e, dacă ești profesionist, vrei să câștigi, dar nu e rezultatul important. Era meciul ăsta pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am făcut ceva pentru oamenii ăștia, sper ca banii să-i ajute.

Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, a câștigat toate amicalele. Și azi au jucat foarte bine, dar nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă”, a comentat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT