Sport

Dan Petrescu, un car de nervi după ”Meciul pentru Pace” CFR Cluj – Dinamo Kiev 0-0. ”Am avut 2-3 penalty-uri. A venit fratele lui Kovacs acum”. Video

CFR Cluj și Dinamo Kiev s-au înfruntat amical în ”Meciul pentru Pace”. Numai pace nu a fost după terminarea jocului. Dan Petrescu a răbufnit după meci și acuză că arbitrii au privat echipa lui de mai multe penalty-uri.
21.04.2022 | 10:07
Dan Petrescu un car de nervi dupa Meciul pentru Pace CFR Cluj  Dinamo Kiev 00 Am avut 23 penaltyuri A venit fratele lui Kovacs acum Video
Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul amicalului cu Dinamo Kiev. Antrenorul CFR-ului reclamă delegarea lui Szabolcs Kovacs la centru, fratele lui Istvan Kovacs, și neacordarea a două lovituri de la 11 metri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Meciul pentru Pace” dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev 0-0, parte a turneului european pe care campioana Ucrainei îl susține în această perioadă, a fost un spectacol, până la un moment dat. După joc, Dan Petrescu a sărit la gâtul arbitrului Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs.

Dan Petrescu: ”La următorul meci vine sora lui Kovacs”

Recunoscut pentru temperamentul lui vulcanic, mereu în război cu arbitrii și adversarii direcți, indiferent de natura partidei, Dan Petrescu s-a dat din nou în spectacol după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României și-a menajat cei mai mulți dintre jucătorii de bază și a dat minute fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în actualul sezon.

”Meciul pentru Pace” s-a încheiat la egalitate 0-0, însă Dan Petrescu nu a fost mulțumit de rezultat. Tehnicianul ar fi vrut ca echipa lui să câștige.

ADVERTISEMENT

Nici centralul Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, cel care a oficiat derby-ul cu FCSB, pierdut de vișinii cu 0-1, nu a scăpat de criticile lui Petrescu.

”Am avut două-trei penalty-uri, dar penalty-uri n-am mai primit nici în amicale, nici în oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum. Următorul meci vine sora lui Kovacs și după aia fata lui Kovacs sau băiatul.

ADVERTISEMENT

Și uite așa o continuăm… ok, e meci amical, dar dacă e penalty, dă, mă, băiatule, că a fost clar, două au fost! Nu înțeleg cum poate să fie trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40.

N-ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum. Cu tot respectul pentru el și fratele lui, dar deja ai comis-o și ne-ai curățat.

ADVERTISEMENT

Lăsați-ne și pe noi în pace să jucăm și să primim. Mă uitam la Benzema că a primit penalty, bine că primește! Noi n-am mai primit un penalty de nu știu când”, a tunat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

Nici Dinamo Kiev nu s-a ridicat la așteptările lui Dan Petrescu

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev a fost tratat de echipa lui Mircea Lucescu ca un joc de pregătire. Au fost momente în care ritmul de joc a fost bun, dar nu s-a marcat nici un gol și acest lucru l-a dezamăgit teribil pe antrenorul campioanei CFR Cluj.

”Nu cred că ar fi bine să vorbim prea mult de meci, n-am venit aici să vedem cine câștigă. Indiferent ce meci e, dacă ești profesionist, vrei să câștigi, dar nu e rezultatul important. Era meciul ăsta pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am făcut ceva pentru oamenii ăștia, sper ca banii să-i ajute.

Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, a câștigat toate amicalele. Și azi au jucat foarte bine, dar nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă”, a comentat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă...
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sala de judecată
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă