Dan Petrescu va pleca din China! A ajuns la o înțelegere cu Guizhou Hengfeng

Traian Terzian   
in Fotbal international
08/11/2018, 23:21
Dan Petrescu va pleca din China! A ajuns la o înțelegere cu Guizhou Hengfeng GALERIE FOTO
Dan Petrescu va pleca de la Guizhou Hengfeng după disputarea ultimei etape din campionatul Chinei

Tehnicianul echipei Guizhou Hengfeng, Dan Petrescu, va pleca din China după disputarea ultimei etape de campionat. Fostul antrenor al formației CFR Cluj nu a reușit salavarea de la retrogradare și a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului pentru a întrerupe colaborarea.

Dan Petrescu a preluat-o în vară pe Guizhou Hengfeng, în momentul în care formația chineză acumulase doar patru puncte în primele 11 etape. ”Bursucul” nu a reușit salvarea de la retrogradare, revenirea în liga secundă fiind parafată în antepenultima rundă, după înfrângerea cu scorul de 2-0 în fața formației Guangzhou R&F.

Dan Petrescu pleacă din China după ultima etapă

Dan Petrescu va pleca de la echipa Guizhou Hengfeng după meciul din ultima etapă cu Chongqing Dangdai Lifan, care se va disputa pe teren propriu, duminică, de la ora 09:00. Odată cu Petrescu, de la gruparea chineză va pleca și întregul staf al tehnicianului.

Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă la CFR Cluj
Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă la CFR Cluj

În ultima perioadă s-a speculat că Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat titlul în sezonul precedent al Ligii 1 Betano. Fostul internațional Gavril Balint spunea în urmă cu o săptămână că oficialii din Gruia negociază intens întoarcerea ”Bursului” pe banca tehnică.

Închide ×