Sport

Dan Petrescu, văzut prin ochii unui campion cu CFR Cluj: „Prea profesionist, dar și prea vulcanic!”

E oficial! Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj. Omul-titlu a fost prezentat oficial. Un fost campion cu ardelenii l-a caracterizat pe „Bursuc”
03.05.2024 | 09:00
Dan Petrescu vazut prin ochii unui campion cu CFR Cluj Prea profesionist dar si prea vulcanic
E oficial! Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj. Omul-titlu a fost prezentat oficial. Un fost campion cu ardelenii l-a caracterizat pe „Bursuc” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a întors încă din finalul acestui sezon la CFR Cluj. „Bursucul” a fost prezentat oficial de ardeleni. Un fost jucător al CFR-ului l-a caracterizat pe tehnicianul în vârstă de 56 de ani.

Dan Petrescu, caracterizat de un campion cu CFR Cluj: „Atunci când nu te bagă în seamă, trebuie să-ți pui un semn de întrebare”

Dan Petrescu a câștigat nu mai puțin de patru campionate în calitate de antrenor al lui CFR Cluj. La unul dintre succese, cel din sezonul 2018-2019, a pus umărul și Cristi Bud. Fostul atacant l-a caracterizat pe tehnicianul care și-a început al patrulea mandat în Gruia.

ADVERTISEMENT

„Cred că d-aia a și venit acum înainte să se termine campionatul, să pregătească lotul și sezonul viitor. Nu are de ce să se supere. Dacă zic adevărul… E foarte profesionist.

Dau un exemplu. Dacă jucam sâmbăta, înainte de meciul de sâmbătă, cu oricine jucam, de luni până vineri, în fiecare zi de dimineața până seara se uita la toate meciurile echipei cu care urma să jucăm.

ADVERTISEMENT

7, 8, 10 meciuri. La toate se uita! La dânsul în birou. Doar ieșea la antrenament, mânca și se întorcea. Foarte profesionist și zicea la ședința de dinaintea meciului toate plusurile și toate minusurile echipei respective.

Câteodată era prea vulcanic. Pe mine personal n-am auzit să mă înjure. Cred că oricine mai înjură la fotbal. Preferam un antrenor care să mă înjure, care să tragă de mine, să fie sever, decât unul pe care să nu îl intereseze. Atunci când nu vorbește antrenorul cu tine, când nu te bagă în seamă, când nu strigă la tine, trebuie să îți pui un semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

Așa era domnul Pustai. Când nu te băga în seamă știai că era o problemă”, a declarat Cristi Bud, în exclusivitate la SPOTLIGHT SuperLiga, emisiune care e în fiecare marți, pe fanatik.ro, de la ora 15:00.

„Hoban merită să rămână”

Până la venirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj a fost condusă de staff-ul format dn Ovidiu Hoban si Francisc Dican. Până la finalul sezonului, ardelenii mai au de jucat cu Rapid, FCSB și Farul.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Crezi că Hoban rămâne în staff?) Din ce am auzit eu, cred că da. Știu că a avut o relație foarte bună cu Dan Petrescu. Și merită să rămână. Și Camora merită să rămână după ce se lasă. Și Deac la fel.

Sunt jucători care au făcut istorie la CFR Cluj și merită să îi recompensezi. Să ai grijă de ei pe mai departe”, a adăugat fostul atacant.

Cristi Bud DEZVALUIRI despre Dan Petrescu

ADVERTISEMENT
Tags: