Fotbal intern

Dan Petrescu, videoconferință cu jucătorii la pauza derby-ului! A comunicat cu staful tot timpul? Alin Minteuan neagă: “E pentru doctor”

23.09.2019 | 00:19
Dan Petrescu, videoconferință cu jucătorii la pauza derby-ului! A comunicat cu staful tot timpul? Alin Minteuan neagă:
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut o videoconferință cu jucătorii la pauza derby-ului cu FCSB
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut o videoconferință cu jucătorii la pauza derby-ului cu FCSB în care le-a dat indicații pentru partea a doua a meciului din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul ardelenilor nu a fost prezent la Arena Națională, el fiind suspendat pentru patru jocuri după scandalul făcut la întâlnirea cu Astra Giurgiu.

Dan Petrescu, videoconferință cu jucătorii la pauza derby-ului

Prezentatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, prezent la Arena Națională, a dezvăluit că Dan Petrescu a avut un mesaj video transmis prin telefon către jucătorii săi, la pauza meciului cu FCSB. Conform regulamentului, un antrenor care este suspendat nu are voie să comunice cu jucătorii și cu staful pe durata partidei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, pe imaginile transmise de Telekom Sport se poate vedea foarte clar cum trei dintre oamenii CFR-ului de pe banca tehnică, secundul Valeriu Bordeanu, medicul Cosmin Traian şi antrenorul cu portarii Cristi Moldovan, aveau căști în urechi și cel mai probabil se aflau în contact permanent cu Dan Petrescu. La un moment dat, Bordeianu merge și îi transmite ceva lui Alin Minteuan, cel care s-a ocupat de echipă la acest meci, iar acest gesticulează nervos.

Oamenii din staful CFR Cluj cu căștile în urechi la meciul cu FCSB (sursă foto: Telekom Sport)

Cum explică Alin Minteuan controversata fază

Alin Minteuan a comentat la finalul meciului controversata fază, în care trei dintre membrii staff-ului celor de la CFR Cluj au fost surprinși cu căști în urechi. Antrenorul secund al campioanei declară că sistemul este folosit doar pentru a ușura comunicarea dintre cei aflați pe banca de rezerve: “Căștile fac parte dintr-un sistem care ușurează comunicarea dintre membrii staff-ului tehnic, ca să nu fim nevoiți să urlăm ca nebunii unii la alți“.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a terminat la egalitate cu FCSB, scor 0-0, în etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului, Alin Minteuan s-a declarat nemulțumit de rezultatul final, fiind de părere că formația trebuia să câștige.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri