Fotbal intern

Dan Petrescu vine cu o idee inedită: „Mi-aș dori să văd mulți străini de la CFR Cluj la națională!”

18.12.2019 | 18:54
Dan Petrescu vine cu o idee inedita Mias dori sa vad multi straini de la CFR Cluj la nationala
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu vine cu o propunere inedită pentru naționala României și ar vrea să vadă străini de la CFR Cluj la reprezentativa țării noastre.

Ideea inedită a lui Dan Petrescu: „Mi-aș dori să văd mulți străini de la CFR Cluj la națională!”

Dan Petrescu propune mai mulți jucători de la CFR Cluj la naționala lui Mirel Rădoi, dar nu doar români, ci și străini, Bilel Omrani fiind cap de listă.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională.

Doar în România se întâmplă asta, eu n-am auzit ca în altă țară să nu se dorească jucători naturalizați pentru națională. La CFR sunt mulți jucători buni.

Nu numai Burcă, Bordeianu sau Păun, ci și străini, precum Billel Omrani, care ar putea ajuta foarte mult echipa națională”, a declarat Dan Petrescu la gala GSP.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu anunță schimbări mari la CFR Cluj

Dan Petrescu a obținut o calificare extrem de importantă cu CFR Cluj în primăvara Europa League și a revenit pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, după victoria cu Astra Giurgiu, 2-0. Cu toate acestea, tehnicianul campioanei României își dorește alți jucători și anunță o adevărată revoluție la echipă în perioada de iarnă.

„Nu pot spune că jocul m-a mulțumit. Le-am spus înainte că nu mă interesează jocul, ci doar tabela.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam la mai mult de la unii jucători și sunt convins că la iarnă vor fi și la CFR, ca la alte echipe, multe schimbări.

Eu îmi doresc mereu jucători care fac față ritmului și presiunii de la CFR. Nu voi da numele, e problema mea. Veți vedea cine se va mai prezenta la echipă”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 51 de ani a împlinit Dan Petrescu pe 22 decembrie