Fotbal intern

Dan Petrescu vrea ca CFR Cluj să fie desemnată campioană! Ce condiții pune antrenorul ca să se reia campionatul

30.04.2020 | 13:52
Dan Petrescu vrea ca CFR Cluj sa fie desemnata campioana Ce conditii pune antrenorul ca sa se reia campionatul
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj trebuie să fie desemnată campioană, mai ales după parcursul excepțional atât pe plan intern cât și extern, dar în cazul în care Liga 1 se va relua, anrenorul campioanei României pune mai multe condiții, conform prosport.ro.

Condițiile puse de Dan Petrescu, în cazul în care CFR Cluj nu este desemnată campioană

Dan Petrescu a vorbit despre faptul că CFR Cluj ar trebui să fie desemnată campioană, dar pune și niște condiții în privința schimbărilor din timpul meciului, dar și în privința regulii U21, în cazul în care Liga 1 se va relua.

ADVERTISEMENT

„Asta e! Ce vrei să faci? Normal, în campionatele unde s-a jucat tur-retur ar trebui să se dea campionatul. Nu cred că s-ar supăra cineva, dacă s-ar da titlul. Doar în campionatele unde s-a jucat tur-retur.

Nu cred că va fi ceva bun, dacă va începe acum. Dacă e vreun caz ce se întâmplă? Mă gândesc la o primă îmbolnăvire între fotbaliști ce se întâmplă? Asta aș vrea să-mi spună și mie cineva”,  a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Din experiența mea de jucător și antrenor, dacă stai o lună ai nevoie de o lună de pregătire, dacă stai două luni ai nevoie de două luni de pregătire.

E clar că nu se va putea face asta, dar sper să se facă mai multe schimbări, să fie permise 5 schimbări, să fie permis să punem mai mulți jucători pe bancă, să nu mai fie obligatorie regula under 21 sau, dacă rămâne, să fie mai multe schimbări”, a mai spus antrenorul campioanei.

ADVERTISEMENT

„La televizor te sperii de atâtea știri despre Covid”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre cum își petrece timpul în autoizolare: „Am mai jucat o carte, table, rummy… Am văzut seriale. N-am mai văzut atâtea filme și seriale, Doamne! Ajungi să te saturi de atâtea, dar la televizor te sperii de atâtea știri despre Covid.

Ne rugăm cu toții să se termine cât mai repede. Pentru că nu s-a terminat și aș vrea ca lumea să înțeleagă asta. Văd multă lume pe străzi, iar înainte nu vedeam atâta lume. Asta nu e bine”.

ADVERTISEMENT