Fotbal intern

Dan Petrescu vrea o pauză după experiența zbuciumată din Turcia: „Până în vară nu mai antrenez”

25.02.2021 | 22:29
Dan Petrescu vrea o pauza dupa experienta zbuciumata din Turcia Pana in vara nu mai antrenez
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a întors în România după o scurtă perioadă pe care a petrecut-o în Turcia, la Kayserispor, iar tehnicianul a mărturisit că nu mai vrea să preia nicio echipă până în vară.

SuperDan a explicat motivul pentru care a plecat de la Kayserispor, dar recunoaște că nu va mai lua niciodată o echipă de pe ultimul loc. Antrenorul a spus că a avut o relație foarte bună cu patroana echipei, care l-a și lăsat să facă ce transferuri a vrut.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este de părere că și-a făcut cu vârf și îndesat datoria față de Kayserispor, chiar dacă echipa încă nu este salvată de la retrogradare.

Dan Petrescu nu mai vrea să audă de antrenorat până în vară

Dan Petrescu a revenit în România și a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o pe banca tehnică a lui Kayserispor: „Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez.

ADVERTISEMENT

După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. M-am înţeles foarte bine, la perioada de transferuri mi-a dat mână liberă.

A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început”.

ADVERTISEMENT

„Cred că este ultima dată când mă duc la o echipă de pe ultimul loc”

Dan Petrescu a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în Turcia și a spus că nu crede că va mai prelua o formație aflată la retrogradare, dar a spus și cum a fost furat cu VAR-ul.

„Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu.

ADVERTISEMENT

Eu cred că prin cele două victorii când nu am fost acolo şi cele în care am fost acolo mi-am făcut datoria”, a spus Dan Petrescu la revenirea în România.

„Înainte să ajung acolo, eram în Dubai şi doamna m-a rugat să vin. Multe greşeli de arbitraj, am făcut şi o scrisoare spre Federaţie. Sigur trebuia avem 4 puncte în plus.

Chiar dacă aveam 10 puncte în plus, luam aceeaşi decizie. La ultimul meci, arbitrul n-a vrut să se uite la VAR, n-am înţeles, a fost suspendat arbitrul”, a mai spus Dan Petrescu.

  • 53 de ani este vârsta lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT
Tags: